Мъж, блъснат от моторист, чака 2 години да тръгне делото по случая

  • 23 февруари 2024 08:22

  • 555
  • 2
Мъж, блъснат от моторист, чака 2 години да тръгне делото по случая
© Кадър - Нова телевизия

Мъж от Троян чака две години да тръгне делото срещу моторист, който го помита. Пострадалият едва оцелява. Виктор Комитов все още се възстановява психически след инцидента, но търси справедливост, а по думите му - не я получава.  

„Карах си мотора в моята лента и срещу мен излязоха други двама мотористи. Единия ме блъсна почти челно. Глътнах си езика, бях със счупена лява ръка и премазан крак. След 2 дни установиха извършителя, който всъщност беше избягал от мястото на инцидента. Иззеха му превозното средство. Лабораторни експертиза доказа, че по моя мотор е намерено парче от неговата предна гума. Мъжът се казва Мирослав Славков – международен шофьор е и има финансова възможност, мисля че се опитват да го отърват”, разказа в ефира на „Здравей, България” Комитов. По думите му е имало свидетели, но не всички са разпитани.

И допълни, че защитата, която се е изправила срещу него, е определена като „Нотариуса на Ловеч”.

„Прокуратурата отказва да образува дело. 2 пъти получих постановление от прокурора Красимир Йоловски, че няма да образува досъдебно производство. Обжалвам го и след това пада в съда в Троян”, поясни той.

Мъжът твърди, че на мястото на инцидента са присъствали други двама мотористи.

18-годишен моторист блъсна две коли и трима туристи на пътя Приморско-Созопол

„Единият е бивш служител на МВР. Най-вероятно е бил и с взаимоотношения със спрягания за ловешкия прокурор. Той стана известен като „Нотариуса на Ловеч”, каза още Виктор Комитов.

От Окръжната прокуратура в Ловеч обясниха, че разследването наистина се бави, тъй като единият от ключовите свидетели е в Англия и предстои да бъде разпитан.

Последвайте канала на

Калина Христова
555 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.02.23 | 09:43

2
Чували сте за подобрената формула на Виа`гра, която е 3 пъти по-ефективна и напълно безопасна на всяка възраст, както и лекува мъжки заболявания и подмладява. Аз лично го опитах и сега го препоръчвам на всички. Ето какво пишат за нея---> do.my/bluestone
ПОЗНАТА

2024.02.23 | 08:43

1
ИСТОРИЯ.МАНГИЗ ЛИЯТА.Е.С.ЧАДЪР

Добави коментар

Водещи новини