Арест за мъж, обвинен в блудство с две момиченца на 5 и 7 години

  • 22 януари 2024 15:30

  • 1496
  • 2
Арест за мъж, обвинен в блудство с две момиченца на 5 и 7 години
© Unsplash

Състав на Окръжен съд – Хасково взе мярка за неотклонение "Задържане под стража" спрямо българския гражданин В. Ш. (34 г.) за блудство с две малолетни момичета в Димитровград, съобщиха от Съдебната палата. Предполагаемият извършител е обвинен за продължавано престъпление и опасен рецидив, при които от средата на миналия декември до 14 януари т. г. е извършил блудствени действия спрямо петгодишно момиче.

Същото обвинение му е предявено и за такива действия спрямо момиче на седем години, извършени на 24 декември м. г. също в Димитровград. Според съда съществува опасност В.Ш. да се укрие, тъй като е обвинен в извършване на тежко умишлено престъпление – блудство с две малолетни лица, извършено при условията на опасен рецидив, поясниха от съда.

Обвиняемият е и многократно осъждан. Съшият е характеризиран като изключително комбинативен, нагъл, агресивен и манипулативен. Злоупотребявал с алкохол, проявявал незачитане на всякакви правила и норми, както и неуважение към институциите. Бил склонен да заплашва жалващите се срещу него лица. Имал е и добре развити престъпни връзки, е установено още по делото.

Таксиметров шофьор от Благоевград блудствал с 4-годишно дете

Определението подлежи на обжалване и протест пред Апелативен съд – Пловдив.

Последният подобен случай на сексуален тормоз в региона, придобил публичност, бе в любимецкото село Белица. Тогава 19-годишен получи две години условно за блудство с 13-годишната си доведена сестра.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1496 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.01.22 | 23:58

2
Хора, чували ли сте за аналог на виа.грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

2024.01.22 | 15:49

1
Тогава що е на свобода с това минало? Ти е*а и скапаната продадена държава щи е*а!

Добави коментар

Водещи новини