Прокуратурата се самосезира по случая с ученическа агресия във Варна

  • 12 януари 2024 10:39

  • 718
  • 1
Прокуратурата се самосезира по случая с ученическа агресия във Варна
© Pixabay

Районната прокуратура във Варна се самосезира и започна незабавна проверка по повод видеоклип, разпространен в медиите, показващ случай на агресия в
училище, съобщават от пресцентъра на институцията.

Случаят е от училище „Христо Ботев" в морския град, неприятната сцена е заснета от един от учениците, а на кадрите се вижда как момче напада едно от момичетата, като след това се включват и други техни съученици. Майката на нападнатата твърди, че това не е прецедент и че подобни ситуации е имало и друг път.

При проверката ще бъдат установени всички участници в случилото се, ще иим бъдат снети обяснения, ще се търсят и очевидци на деянието.

Момче нападна момиче, докато техен съученик снима с телефон

Работи се за изясняване на всички детайли и факти около случая. Проверката ще бъде извършена в кратък срок под непосредственото ръководство на наблюдаващия прокурор.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
718 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.01.12 | 11:16

1
Хора, чували ли сте за аналог на виа.грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини