Анка, обвинена, че е убила осиновеното си дете, отново застава пред съда

  • 10 януари 2024 08:00

  • 1282
  • 1
Анка, обвинена, че е убила осиновеното си дете, отново застава пред съда
©

42-годишната Анка Михайлова от Столипиново, която бе обвинена за убийството на осиновеното си 2-годишо дете в условията на домашно насилие, отново застава пред Окръжния съд днес. 

Делото срещу нея тръгва с разпит на свидетели, след като през ноември миналата година бе отхвърлено искането на защитата то да бъде върнато на прокуратурата заради процесуални нарушения.

Анка от Столипиново, пребила до смърт осиновеното си дете, върти кючеци в пловдивска болница

Припомням, че Анка е осиновила момиченцето през 2021 г., като според социалната служба жената се грижела добре за детето в дома си в Столипиново. Впоследствие обаче жената започнала да проявява агресия към детето. 

През септември 2022 година майката се ядосала няколко пъти на малката Севда, защото се движело от стая в стая. Тя го набила, ударила го и по главата. Същата вечер жената отново ударила детето по тила. То получило черепно-мозъчна травма, изгубило съзнание и изпаднало в кома. Откарали го в болница, но на 16 октомври 2022 г. детето починало.

Ако обвиненията срещу задържаната се докажат, я очакват от 15 до 20 години затвор или доживотна присъда.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1282 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.01.10 | 09:29

1
Това е просто чудо, след като прочистих тялото си, се отървах от наднорменото тегло, вечната умора, хроничната кашлица, като цяло се върнах към живота. Това лекарство премахва всички бокл.уци от тялото: паразити, токсини, отпадъци и възстановява тялото. -----> paply.org/clean

Добави коментар

Водещи новини