"Задържане под стража" за мъж, издирван с ЕЗА за изнасилване в Германия

  • 18 декември 2023 15:51

  • 3179
  • 1
"Задържане под стража" за мъж, издирван с ЕЗА за изнасилване в Германия
© Gettyimages (архив)
Слушай новината Слушай новината

По искане на Окръжна прокуратура – Търговище, 22-годишен мъж бе оставен в ареста. Настояването за налагане на най-тежката мярка за неотклонение от страна на наблюдаващия случая прокурор е във връзка с европейска заповед за арест, издадена от съда в град Зиген във Федерална Република Германия, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Варна.

С.М. се издирва във връзка наказателно производство за извършено изнасилване на германска гражданка през август тази година. За извършените престъпления законът в издаващата искането за задържане държава предвижда наказание „лишаване от свобода“, като деянието е тежко и според българското законодателство, като тук законът предвижда наказания „лишаване от свобода” за срок от две до осем години.

9 г. затвор за мъж, блудствал с деца в хотелска стая

Младият мъж вече е осъждан в България за същото престъпление, като е излежавал присъда за изнасилване до 2022 година. Предстои Окръжен съд – Търговище да разгледа делото за екстрадицията на С.М.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3179 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.12.18 | 17:32

1
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини