СГП прекрати разследването за твърдението на Васил Божков, че Бойко Борисов и Владислав Горанов са го изнудвали

  • 12 декември 2023 16:35

  • 5714
  • 24
СГП прекрати разследването за твърдението на Васил Божков, че Бойко Борисов и Владислав Горанов са го изнудвали
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Поради високия обществен и медиен интерес и след разрешение на наблюдаващия прокурор по реда на чл. 198 от НПК Софийска градска прокуратура (СГП) предоставя информация за досъдебно производство, образувано на 17.03.2022 г.

Разследването е за това, че в периода от 2014 г. до декември 2019 г. в гр. София с цел да принуди другиго да се разпореди с вещ или със свое право или да поеме имуществено задължение го заплашил с насилие, разгласяване на позорящи обстоятелства, увреждане на имуществото или с друго противозаконно действие с тежки последици за него или за негови близки, като деянието е извършено от или с участието на длъжностно лице и са причинени значителни имуществени вреди – престъпление изнудване по чл. 213а, ал. 3, т. 2 и т. 5 вр. ал. 1 от НК.

В рамките на досъдебното производство са извършени множество процесуално-следствени действия, сред които и разпити на народните представители - Й. Цонев, В. Симеонов, Д. Йорданова, К. Исмаилов, Д. Танев, Д. Савеклиева, И. Московски, Л. Павлова, Д. Главчев, К. Кръстев, М. Стоянова, В. Николов, Е. Симеонов, Н. Александров, П. Чобанов, А. Имамов, Г. Търновалийски, Х. Митев, Г.  Ковачев, Д. Добрев, Д. Горов, П. Кънев, Е. Ангелова, И. Калфин, Р. Гечев, които към периода са били членове на временната и постоянната комисия по бюджет и финанси в Народното събрание. Свидетелите твърдят, че не им е оказван натиск или неправомерно влияние за това по какъв начин да гласуват за внесените от Г. Кадиев и М. Стоянова през 2014 г. законопроекти за изменение и допълнение на Закона за хазарта. 

Няма доказателства за думите на Васил Божков, че е давал подкуп на Борисов

След обстоен анализ на материалите и събраните доказателства наблюдаващият прокурор е направил извод, че са налице основания за прекратяване на наказателното производство. По делото са извършени всички възможни и необходими действия по разследването, но не са събрани доказателства, които по категоричен и безсъмнен начин да сочат, че в съучастие като извършители, както и поотделно Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва и Севдалина Арнаудова са упражнили принуда спрямо В. Божков с цел той да им предоставя парични средства или други облаги и да прехвърли акции от хазартните дружества, в които има участие.

Свидетелят Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от дава показания, че за периода от началото от 2015 г. до края на 2019 г. се е срещал с Горанов в кабинета му докато е бил министър на финансите. На тези срещи Божков твърди, че е предавал на Горанов различни парични суми, изтеглени от банкови сметки. Свидетелят Божков твърди, че парите са вземани лично от него от офиса и предавани лично от него на Горанов, като други лица на срещите не са присъствали. Свидетелят Божков дава показания, че за периода 2017 г. - края на 2019 г. предал на Горанов около 60 000 000 лева. Свидетелят Божков дава показания, че не е обсъждал водените разговори и срещите с Борисов и Горанов с неговите съдружници, не е вземал пари от съдружниците си и те не били участвали в плащането на сумите на Горанов.

Свидетелят Горанов дава показания, че в периода 2016 г. - 2018 г. е имал няколко срещи с Божков в кабинета си докато е бил министър на финансите. Според Горанов срещите в кабинета му били провеждани по инициатива на Божков за въпроси, свързани със законодателството в областта на хазарта, в това число и за уеднаквяване на режима на облагане с такси на хазартните игри. Инициативата за обстоятелствата, свързани с предложения за промени в Закона за хазарта в частта за таксите, в края на 2014 г. била на народни представители и според свидетеля Горанов не е била съгласувана и обсъждана с Министерство на финансите. Според показанията на свидетеля Горанов предложените промени не са били обсъждани от него с Божков, той не е имал договорки с Борисов, Стоянова и други лица относно получаване на имотни облаги от Божков. Свидетелят Горанов отрича да е получавал парични средства или други облаги от Божков и да е упражнявал по каквато и да е форма принуда спрямо него.

В хода на проведеното разследване е разкрита банкова тайна, въз основа на което са изискани и приобщени документи, съдържащи всички извършени тегления в брой на каса от банковите сметки с титуляр Божков, отразяване на изтеглянето по салдото на съответната сметка и информация за номинала на банкнотите, които са били предадени от банката при тегленията за периода от 01.01.2014 г. до 01.01.2020 г.

След анализ на предоставените документи се установява, че действително за периода има извършени тегления в брой на каса от банковите сметки с титуляр Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от на големи парични суми в лева и в евро. От събраните доказателства по делото не може да се установи по какъв начин са разходвани изтеглените парични суми.   

Приема се за безспорно, че в периода от 2015 г. до края на 2019 г. Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от е посещавал сградата на Министерство на финансите. Имал е срещи с Горанов в кабинета му. Не може да се установи с конкретност периода, броя на посещенията и техните дати. По никакъв начин не може да се установи как Божков се е разпореждал с носените в него парични средства, в това число и дали същите са били предавани на Горанов. На срещите между двамата не са присъствали трети лица.

При така установената фактическа обстановка от една страна са твърденията на Божков, че е давал парични суми на Горанов, от друга са твърденията на Горанов, че не е вземал такива. Налице са две коренно противоположни версии и независимо от положените усилия в хода на разследването не е възможно категорично едната да бъде оборена за сметка на другата, тъй като не са установени други доказателства, които да спомогнат за преодоляване на двете крайно противоречиви групи показания. Косвени доказателства за това, че Божков евентуално е предавал на Горанов пари са показанията на свидетели, които посочват, че са виждали Божков да взема със себе си големи парични суми в брой преди посещенията си в Министерство на финансите. Същите обаче не са достатъчни, за да обосноват единствения и непротиворечив извод за твърдяното от Божков. Още повече, че свидетелите не знаят дали след излизането на Божков от министерството паричните суми са били в него. 

Васил Божков беше докаран под конвой в Софийска градска прокуратура

От всички събрани доказателства, които включват свидетелски показания на лица, имащи пряка връзка с Божков, Борисов и Горанов, не се установява спрямо Божков да са били отправени заплахите, които същият твърди в показанията си. В този смисъл предложените и приети промени в Закона за хазарта в края на 2014 г. са били гласувани от Народното събрание и не са установени нередности в процеса на тяхното приемане, които да индикират целенасоченост срещу или в полза на хазартния бизнес на Божков. Промените в чл. 30 от Закона за хазарта не се установява, видно и от тяхното съдържание, да поставят в по-благоприятна позиция хазартния бизнес. Напротив с тези промени се допълва един пропуск в законодателството като по този начин се позволява възможност за облагането му по специалния ред. Начинът на тълкуване и прилагане на променения законов текст от всички хазартни оператори, в това число и дружествата с участие на Божков, е извън обсега и правомощията на Народното събрание. В този смисъл с направените промени са въведени правила, които са важали за всички хазартни оператори. Законопроектът на Симеонов, внесен от група народни представители през 2018 г., също не се установява да е бил специално предвиден и насочен срещу хазартната дейност на дружествата на Божков. От показанията на Симеонов, стенограмите от заседанията на парламентарните комисии и мотивите към законопроекта, се достига до извода, че този законопроект въплъщава идеите на Симеонов и парламентарната група, от която е бил част и не е по поръчение и изпълнение на волята на Борисов и Горанов.

При така установената фактическа обстановка наблюдаващият прокурор е стигнал до извода, че в настоящия случай не са налице достатъчно данни за извършено престъпление от по чл. 213а от НК, съобщиха от пресцентъра на СГП.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5714 24

Свързани новини

Коментари 24

Добави коментар

2024.01.06 | 12:42

24
така и не видяхме видеата, в които божков дава на севда на боико чантите с еврата, сам си е виновен.
♦️✋Hинa☀️♦️

2023.12.13 | 08:03

23
❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞☠️♦️☢️През 2018 г., ноември, лицата ВАГИТ АЛЕКПЕРОВ, ВАЛЬО ЗЛАТЕВ и БОЙКО БОРИСОВ придобиват и купуват 4* луксозен хотел “Mandarin Oriental-Barselona“ в центъра на испанския град БАРСЕЛОНА за 140 МИЛИОНА ЕВРА, хотела е малък 125 стаи❗❗❗⚠️☠️⚡♦️ ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞☠️♦️☢️ВАГИТ АЛЕКПЕРОВ е 2-ен РУСКО-АЗЕРСКИ КГБ агент щеф в руската к-я “ЛУКойл“ ❗❗❗⚠️☠️⚡♦️ Вальо Златев е състудент на Алекперов от МГУ Москва, а Алекперов лино е вербовал ЗЛАТЕВ за агент КГБ през 80-те❗❗❗⚠️☠️⚡♦️ ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞☠️♦️☢️БОЙКО БОРИСОВ е бил шеф на охранителна фирма “Ипон“ която е охранявала ЛУКойл и ЛИЧНО е участвал в КРАЖБИ и контрабанда на ГОРИВА от тръбите на ЛУКойл❗❗❗⚠️☠️⚡♦️ ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞☠️♦️☢️ВАГИТ, ВАЛЬО и БОЙКО купуват за още 100 милиона евра концесията за ЯХТпорта “Марина Барселона“ Барселона с идеята да логистират ЯХТИ и малки лодки които НОСЯТ ДРОГА-БЕЛО, ХАШИШ от Латинска Америка и Мароко❗❗❗⚠️☠️⚡♦️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️Сделката за ЯХТ порт “Марина Барселона“ и Хотел Мандарин Ориентал Барселона минават през фирмата на КГБееца Алекперов “SALAMANCA Group“ ❗❗❗⚠️☠️⚡♦️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️ВАГИТ АЛЕКПЕРОВ e ПОД санкции и ЗАПОР на имущество от САЩ и ЕС страни, изети-конфискувани са му над 1,5 милиарда евра а яхтите му се укриват в Турция и Черна гора❗❗❗⚠️☠️⚡♦️ ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞☠️♦️☢️Вилата на БОКО на ул.Фран4еско Рибалта е била записана първоначално на Александър ЧАУШЕВ и бившя шеф в руската ЛУКойл и човек на руснаците руски служби и ВАЛЬО ЗЛАТЕВ❗❗❗⚠️☠️⚡♦️ ☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️ ☞☠️♦️☢️Триото Вагит-Вальо-БОКО придобива много имоти в БАРСЕЛОНА, хотели, вили, яхт порт, клубове, дискотеки❗❗❗⚠️☠️⚡♦️ ☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️ ☞☠️♦️☢️ВАЛЬО ЗЛАТЕВ строи ударно ОГРОМНИ ХОТЕЛИ на карибския о-в Сейнт Луис за 120 милиона долара и огромен олинклузив хотел за богати САФАРИ туристи в Танзания, до ез.Тана, за 150 милиона долара❗❗❗⚠️☠️⚡♦️ ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞☠️♦️☢️В същото време ЗЛАТЕВ с ЧАДЪР от БОКО, краде от бедните българи през ГЕПИ груп, чрез контрабанда на руски горива през порт “Росенец“❗❗❗⚠️☠️⚡♦️ ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞☠️☢️По времето на управлението на ГЕРБ и БОКО, руската КГБ-агентура придобива множество БГ-ЗЛАТНИ ПАСПОРТИ а КГБееца Вагит Алекперов си КУПУВА за 110 милиона лева МОЛ България в центъра на София❗❗❗⚠️☠️⚡♦️ ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞☠️♦️☢️До МОЛ има 2 кули в които наглия КГБеец е разположил ПОД-прикритие на кол-център шпионски софтуеър в който работят СКЪПО платени хакери работещи с руски пари❗❗❗⚠️☠️⚡♦️ ✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️ ☞☠️♦️☢️Боко-Барселонски е платил за убийството на Къро с пари от чекмеджето❗❗❗⚠️☠️⚡♦️ ✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️ ☞☠️♦️✋Къро е ликвидиран, за да не се превърне в потенциален свидетел и да разкрие истини и факти, които да доведат до преследване на определени личности по високите етажи на властта в България в момента❗❗❗⚠️☠️⚡♦️ ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞☠️♦️✋Премахнат бе един изключително неудобен свидетел, който би могъл да свидетелства не само пред българските, но и пред международните правоохранителни власти❗❗❗⚠️☠️⚡♦️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞⚠☠️⚡♦️✋Гешев да се готви за среща с Джовани Фалконе, а Борисов - с Андрей Луканов❗❗❗⚠️☠️⚡♦️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️☢️♦️⚠️☮️Глacyвaщитe зa koгoтo и дa билo сa зoмбиpaни OЛИГOФPEHИ❗❗❗⚠️☠️♦️⚡: tiny.cc/gqe3vz ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞☠️☢️♦️⚠️☮️Eдин и cъщ kykлoвoд дъpпa koнцитe нa Бopиcoв, Hинoвa и Paдeв❗❗❗⚠️☠️⚡♦️ ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞⚡✋☣️♦️☢️☮️❌ДOЛY МAФИЯTA❌❗❗❗☮️♦️⚡: tiny.cc/abx1vz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞⚡✋☣️♦️☢️☮️❌ДOЛY ГHYCHИЯ-БЪЛГAРОУБИЕЦ Цигaн-Бoko-Гoмнoтo oт ceлo Xepakoвo❌❗❗❗☮️♦️⚡: tiny.cc/vbx1vz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️ ☞☠️♦️☢️⚠️☮️⚡Kъщaтa в Бapceлoнa e kyпeнa c eвpoпapи oт Бaнkя, фиpмaтa нa Baлeнтин Злaтeв “Tepa Typ Cepвиз” e дaлa пapитe зa kъщaтa в Бapceлoнa kъдeтo пpeз 2013 г. ce нacтaнявa мaнekeнkaтa oт Caндaнckи Бopиcлaвa Йoвчeвa c дъщepя cи❗❗❗⚡☮️☢️♦️☠️: 350.my/dkHEtQHb ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️☮️⚡В Боко-Барселонагейт, освен името на Бopиcлaвa, лъсват имената на шeфa на Бoko – ДC-мyлтимилиaрдepa Bальo-Злoтo и Цвeтaнka Kapaгьoзoвa от ДC❗❗❗⚡☮️☢️♦️☠️: 350.my/zBeXPnSk ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️☮️⚡Героите с бутика в Барселона добиват газ и усвояват милиони от Европа❗❗❗⚡☮️☢️♦️☠️: 350.my/l9MMbH28 ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️☮️⚡Eтo kъдe тoчнo ce нaмиpa kъщaтa нa Боко-Бългaроубиецa, купена с oткраднaти oт нapoдa пapи, paзпoлoжeнa e нa yл. Фpaнцeck Pибaлтa №8, в Бapceлoнa, Иcпaния, koopдинaти: 41°23'15.8"N 2°05'23.0"E - Google Maps: tiny.cc/x5ievz - Google Street View: tiny.cc/06ievz ❗❗❗⚡☮️☢️♦️☠️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️☮️⚡Пътят нa пapитe в Бapceлoнaгeйт: Kъщaтa, Бизнeca и Издpъжkaтa нa Бopиcлaвa Йoвчeвa❗❗❗⚡☮️☢️♦️☠️: 350.my/cAjd6rwZ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️ ☞☠️♦️☢️⚠️☮️⚡Бopиcлaв Capaфoв пoлyчaвaл cтoтици xиляди лeвoвe oт Пeпи Eвpoтo❗❗❗⚡☮️☢️♦️☠️: 350.my/Zwya7zPz ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️☮️⚡Боко, Гopaнoв и Гeшeфтa гeпиxa шecт миляpдa дoлapa в битkoйни, koитo бяxa koнфиckyвaни oт пpokypaтypaтa❗❗❗⚡☮️☢️♦️☠️: 350.my/4drcFbcg ☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️☮️⚡Дeceт милиapдa дoлapa в битkoйни, изчезнаха при Владислав Горанов❗❗❗⚡☮️☢️♦️☠️: 350.my/JjYOt6VQ ✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️⚠️☮️⚡☢️✡️Ocмaн Октaй✡️: Боко-Гopaнoв-Чувалите с eвpa за автомагистрала Хемус, са изнесени с правителствен самолет на Авиоотряд 28, в Ливан и Дубай❗❗❗⚡☮️☢️♦️☠️: 350.my/9wbYWAVg ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️ ☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️ ☞☠️♦️☢️⚠️☮️⚡Ивaн Гeшeв в aтaka: Боко-Бългaроубиецa пpeнacял чyвaли c пapи c „Aвиooтpяд 28“ ❗❗❗⚡☮️☢️♦️☠️: 350.my/FqBBCm8M ☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️ ☞☠️♦️☢️⚠️☮️⚡САЩ удари ченгето, извадило Бойко от затвора Панкрац❗❗❗⚡☮️☢️♦️☠️: 350.my/VI3ahwyV ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️☮️⚡Aвepът нa Бoйko Бopиcoв,мakeдoнckият мaфиoт Caшo Mиялkoв, влизa в зaтвopa❗❗❗⚡☮️☢️♦️☠️: 350.my/1EGjWPJk ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️☮️⚡Македонецът Сашо Миялков извадил БАНДИТА Бойко Методиев Борисов от пражкия затвор Панкрац❗❗❗⚡☮️☢️♦️☠️: 350.my/9zWdtK7c ☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️ ☞☠️♦️☢️⚠️☮️⚡Bcичkи OЛИГOФPEHИ, koитo ca глacyвaли зa „Пpoдължаaамe Пpoмянaтa“ и „Дeмokpaтичнa Бългapия“, вcъщнocт ca глacyвaли зa Цигaн-Бoйko Бopиcoв-Kaнибaлa ceлo Xepakoвo❗❗❗⚡☮️☢️♦️☠️: 350.my/0ctvXQ6J ☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️ ✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️☢️♦️⚠️☮️⚡Бoko-Бypcyka, гнyceн мaзeн CATAНA от ceлo Xepakoвo, ГHYCEH KPAДEЦ-БЪЛГAРОУБИЕЦ, вpъщaй 17-те милиapдa-eвpo, koитo личнo ТИ OTKPAДНA oт бългapckият нapoд KOПEЛДAKOOO, ПPOKЛИНAМ ТE ДА УМРЕШ в ЛАЙНА и ДA ce ПЪPЖИШ в AДA И3POД ГНYCEН❗❗❗❗❗❗☢️♦️⚡: tiny.cc/3ugwuz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞⚡✋☣️♦️☢️☮️❌Цигaн-Бoko- БЪЛГAРОУБИЕЦA oт Бaнkя Kaнибaл ли e или дa, Ъ❓❓❓❗❗❗⚠️☠️⚡: tiny.cc/q5x3vz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞⚡✋☣️♦️☢️☮️❌Ял ли e Цигaн-Бoko-Kaнибaлa oт Бaнkя чoвeшko мeco или дa, ЪЪЪ❓❓❓❗❗❗⚠️☠️⚡: tiny.cc/p5x3vz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞⚡✋☣️♦️☢️☮️❌Koлko чoвeka личнo e yбил Бoko-Бългapoyбиeцa ceлo Xepakoвo, koлko мoмичeтa e изнacилил и koлko e пpeвъpнaл в poбини-пpocтитykи, koлko-xиляди ca caмo-YБИТИТE oт cлyжбитe и милициятa чoвeци, пo издaдeнa ycтнa зaпoвeд на Бoko-Бългapoyбиeцa, Ъ❗❗❗⚠️☠️⚡: tiny.cc/r5x3vz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞⚡✋☣️♦️☢️☮️❌Гoвopи ce, чe Гoцe-Клозета и Бoko-Гoмнoтo са yбили фoлk-пeвицaтa Peйxaн, ЪЪЪ❓❓❓❗❗❗⚠️☠️⚡ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ ➤▶️☀️❤️:Reyhan-Yılbaşı Özel-Ahmed❤️☀️: tiny.cc/btu3vz ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️ ✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️ ☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞♦️✋¸¸¸¸¸¸Пpokлeти дa ca Тoдop Зaмфиpkьoв Живkoв-Яшap-Янko, и вcичkи Зaмфиpkьoвци oт Яшapoвия poд, дo дeвeтo koлянo❗❗❗❗❗❗¸¸¸¸¸¸ .¸¸¸.††††††¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸.Kлaнът нa пpaвeшkитe koпaнapи-бългapoyбийци Живkoви, дa вpи в kaзaн c лaйнa, в дeвeтият kpъг нa Aдa Вo Вek и Вekoв❗❗❗❗❗❗. . ..¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА❗❗❗❗❗❗… ¸¸¸.††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.¸¸¸.††††††…ПPOKЛEТИ дa CA❗❗❗❗❗❗¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸¸¸¸.††††††…ПPOKЛEТИ дa CA❗❗❗❗❗❗¸¸¸ .¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸¸¸¸.††††††…ПPOKЛEТИ дa CA❗❗❗❗❗❗¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸⚡♦️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️ ✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️ ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌Kъщитe и koлитe нa cвoдницитe, милициoнepитe, пpokypopитe, cъдиитe и kмeтoвeтe, тpябвa ДA CE ИЗГAPЯТ зaeднo cъc coбcтвeницитe им❌✡️❗❗❗⚡♦️: tiny.cc/kwczuz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️☮️ПАЛИ милиционерски коли, изпепелявай милиционерски къщи с коктейл МОЛОТОВ, РЕЖИ милиционерски гърла, СЕЧИ милиционерски глави, ПРОБИВАЙ милиционерски черепи, ОСВОБОЖДАВАЙ майка България от ЖИДO-МИЛИЦИОНЕРО-ЦИГАНСКО ИГО❗❗❗☮️⚡♦️: tiny.cc/pcttuz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☢️♦️⚠️☮️Kмeт-ФEOДAЛ – OБECBA CE нa мeгдaнa, ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo❗❗❗☮️⚠️♦️☢️: tiny.cc/5ja2vz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☢️♦️⚠️☮️Дeпyтaт – OБECBA CE нa жълтитe пaвeтa, ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo❗❗❗☮️⚠️♦️☢️: tiny.cc/5ja2vz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☢️♦️⚠️☮️Пoлицaй-ГAД и KPAДEЦ - OБECBA CE нa мeгдaнa, ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo❗❗❗☮️⚠️☢️: tiny.cc/98a4vz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☢️♦️⚠️☮️Cъceд-ДOHOCHИK и KPAДEЦ - OБECBA CE пpeд блoka, ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo❗❗❗☮️⚠️♦️☢️: tiny.cc/98a4vz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☢️♦️⚠️☮️Cвoдниk – HAБИBA CE HA KOЛ, ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo❗❗❗⚠️☢️: tiny.cc/toozuz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☢️♦️⚠️☮️Tpaфиkaнт нa дeтcka и жeнcka плът - HAБИBA CE HA KOЛ, ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo❗❗❗☮️⚠️♦️☢️: tiny.cc/toozuz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☢️♦️⚠️☮️Пpokypop-Maфиoз – OБECBA CE нa мeгдaнa, ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo❗❗❗☮️⚠️♦️☢️: tiny.cc/98a4vz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☢️♦️⚠️☮️Cъдия-мpъcниk - OБECBA CE нa мeгдaнa, ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo❗❗❗☮️⚠️♦️☢️: tiny.cc/98a4vz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☢️♦️⚠️☮️Caниpaщ мoшeниk-дoмoyпpaвитeл на панелка - OБECBA CE пpeд блoka, ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo❗❗❗⚠️☢️♦️: tiny.cc/98a4vz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️☢️⚠️☮️3AПЛATИTE нa KYPBИTE oт MBP и ПEДEPACTИTE oт ДAHC (ДC) щe ce Изплaщaт c БPEHEKE❗❗❗☮️☢️♦️☠️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞⚠️✋♦️☮️Имa 15 000 ПOЛИЦAИ, ПPOKYPOPИ и CЪДИИ МAФИOЗИ зa OТCТPEЛ, дoшлo мy e ВPEМEТO❗❗❗☮️♦️⚠️: 350.my/NNa9EuJv ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️ ☞☠️♦️☢️⚠️☮️Всички зaптиeтa и cвoдници в МОРГИ и КРЕМАТОРИУМИ❗❗❗⚠️☠️⚡♦️: tiny.cc/hwczuz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️☮️Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ❗❗❗☠️⚡♦️: tiny.cc/4y42vz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️☮️Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци и ВPАГОВЕ нa бългapckият нapoд❗❗❗⚡♦️: tiny.cc/2y42vz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️☮️ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за CATAНATA Цигaн-Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo❗❗❗☠️⚡♦️: tiny.cc/5ja2vz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️☮️ ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo❗❗❗☠️⚡♦️: tiny.cc/6y42vz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ➤▶️♦️⚡☠️Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в ТРAПА и отгоре с БУЛДОЗЕРИТЕ❗❗❗☠️⚡♦️: tiny.cc/zp6zuz ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ ➤▶️☀️❤️☀️❤️☀️❤️✅БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE✅❗❗❗❤️☀️❤️☀️❤️☀️: tiny.cc/qewyuz ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️

2023.12.12 | 22:53

22
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex
Снежко Снежев

2023.12.12 | 20:28

21
Нееееееее, не може да бъде... честно ли:)))?!? Само не разбрах... Тиквата и Мамин Владко ли са духали на Черепа или той на тях?!?
Джони

2023.12.12 | 19:09

20
Да бе не думай каква изненада

2023.12.12 | 18:56

19
Ще видите Шенген през крив макарон!!!
Това е България

2023.12.12 | 18:47

18
Изпирането на черепа е в ход.
Триете коментари

2023.12.12 | 18:46

17
Защо триете коментарите, черепа ли си плати?

2023.12.12 | 18:44

16
xaxaxaxaxaxa zatova slojiha sarafov da gi ispiram i nai gadnoto vav tva e 4e naroda vijda i si trae
Красимир Илиев

2023.12.12 | 18:31

15
Накан ще бъде ли

Добави коментар

Водещи новини