Пребитата и подстригана пред децата си жена твърди, че мъжът ѝ няма да спре

  • 05 декември 2023 09:02

  • 2702
  • 2
© БТВ

Бита, подстригана и с нарязано лице - жена от Сливен твърди, че е обезобразена от бившия си съпруг и сестрите му. Пред bTV тя разказа, че е нападната пред очите на двете си деца.

Жената обясни, че това не е първият път, в който бившият ѝ мъж ѝ посяга пред децата. Последните две фрапиращи ситуации я карат да го напусне.

Пуснаха от ареста мъж, обвинен в домашно насилие

„Случвало се е с нож да ме заплашва. Каза ми: Ще те заколя. Това стана, защото отидох при баща ми, а той не искаше да общувам с родителите си. Тогава пред децата ми разкъса блузата и ме удари. Счупи ми телефона, за да нямам никаква връзка с роднините си“, разказа жената пред bTV.

Бившият съпруг на жертвата има 6 сестри.

„Тяхното отношение към мен е непоносимо, винаги са създавали проблеми и поводи за конфликти“, казва потърпевшата.

Тя обясни и какво помни от последния случай на насилие срещу нея, в който са участвали 3 от сестрите на бившия ѝ съпруг.

„Помня, че слизах да предам децата на племенник на бившия ми мъж. Той ми каза по телефона, че няма да идва да взима сина и дъщеря ми, която е с ДЦП. Слизайки, виждам него, а навън една от сестрите му, която се крие. После видях още две. Те изведоха децата навън. Той започна да ме бута и бие. После ми хвърлиха сол в лицето и вече не мога да кажа кой ме е подстригал и драскал. Но когато си заминаха и аз се видях, бях цялата в кръв – ръце, лице, по пода също имаше кръв“, разказва жената.

По-късно мъжът е задържан, но е пуснат, защото има чисто криминално минало. Пострадалата се страхува за себе си и децата и казва, че знае, че той няма да спре да я тормози.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2702 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
vsdf

2023.12.05 | 10:05

1
цигани !
мив

2023.12.05 | 10:59

2
насилието няма цвят! Децата им ще се държат по същия начин!

Добави коментар

Водещи новини