Борислав Сарафов награди председателя на Сметната палата Димитър Главчев

  • 24 ноември 2023 12:26

  • 404
  • 1
Борислав Сарафов награди председателя на Сметната палата Димитър Главчев
© ПРБ

И.ф. главен прокурор Борислав СарафовБорислав СарафовБорислав Сарафов е роден на 16 август 1969 г. в София.   През 1987 г. завършва 27 ЕСПУ „Акад. награди с плакет „Прокуратура на Република България“ и грамота председателя на Сметната палата Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в за съществен личен принос в укрепването на сътрудничеството между ПРБ и Сметната палата.

Двамата разговаряха по актуални въпроси, свързани с борбата срещу корупцията и мерките по защита на публичните финансови ресурси. 

Борислав Сарафов разговаря с Димитър Главчев

Главният прокурор и председателят на Сметната палата подчертаха постигнатото добро сътрудничество между ръководените от тях институции в последните месеци, както и засиления обмен на информация в защита на обществения интерес. Това е втора среща между Борислав СарафовБорислав СарафовБорислав Сарафов е роден на 16 август 1969 г. в София.   През 1987 г. завършва 27 ЕСПУ „Акад. и Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в след проведената през м. август 2023 година, съобщиха от пресцентъра на ПРБ. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
404 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Герберастки мошеници!

2023.11.24 | 12:59

1
Хеани единия, удари другия’

Добави коментар

Водещи новини