Освободиха от ареста двамата задържани за дописване на преференции в Малорад

  • 13 ноември 2023 16:15

  • 1210
  • 4
Освободиха от ареста двамата задържани за дописване на преференции в Малорад
© Facebook
Слушай новината Слушай новината

Освободиха от ареста двамата задържани за дописването на преференции върху бюлетините във врачанското село Малорад.

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1150

Те бяха в ареста с постоянна мярка за задържане под стража, наложена с решение на Районния съд в Бяла Слатина. Защитата обаче днес обори твърденията на прокуратурата, че двамата биха могли да окажат влияние върху разследването, съобщава Нова телевизия. 

След видеото с подправени бюлетини: Задържаха членове на СИК във Врачанско

На кадри от видеонаблюдението в изборната секция в Малорад се видя как председателката на комисията Моника Йорданова и някои от членовете след края на изборния ден дописват преференции в бюлетините в полза на кандидати за общински съветници. На кадрите се чува глас зад кадър да казва: „Тук сме си наши хора, да помогнем на Мартин и на Баче Цено...".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1210 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2023.11.13 | 19:10

4
Отслабването без диета и гладуване не е мечта - това е реалност.Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни. Съветвам всички с наднормено тегло да пробват---->> mub.me/keto
ШЍИБАМ ЧЕРВЕНИ СФФИНЕ

2023.11.13 | 18:32

3
ДО 2 .........., .........................АДВОКАТА И КАЗВА ...." НИКОГА НЕ Е ВЪРШИЛА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ .." .....,АМА ЩОТО НИКОЙ НЕ Я Е СНИМАЛ ДОСЕГА ....,ТЯ ОТ ГОДИНИ Е ТАМ В КОМИСИИТЕ ......И ....." НИКОГА ...... АМА НИКОГА НЕ Е ИЗВЪРШВАЛА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ....." .АХЪ ...., ....АМА НИКОГА ...?!!
Ху Кеърс

2023.11.13 | 18:27

2
Защо са пуснати и какво става с изборите там като са подправени?
ШЍИБАМ ЧЕРВЕНИ СФФИНЕ

2023.11.13 | 18:26

1
ПУСКАЙТЕ ГИ ....И ОНЯ ДЕТО УБИ ФЕРАРИО СПАСОВ ....И НЕГО.... ПУСКАЙТЕ ГИ ВСИЧКИТЕ .......,ДА ЍБА МАААЙЙКАААТАААААА ВИ ПСИХАРСКА ХУНТА ЧЕРРРРВЕЕЕНАААААТАААААА..МАФИИИИЯЯЯЯЯЯЯ

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини