Прокурор Теодора Георгиева: Сигналът срещу мен е атака от шефовете на Пепи Еврото, това са номерата на Гешев

  • 17 октомври 2023 12:40

  • 4218
  • 4
Прокурор Теодора Георгиева: Сигналът срещу мен е атака от шефовете на Пепи Еврото, това са номерата на Гешев
© Европейска прокуратура
Слушай новината Слушай новината

Сигналът срещу мен е атака от шефовете на Пепи Еврото. Това са номерата на г-н Гешев, които продължават и сега. Европейската прокуратура спря кражби за десетки милиони и искат да ме дискредитират, каза пред "24 часа" европейският прокурор Теодора Георгиева във връзка с разпространената информация, че издирваният бивш следовател Петьо Петров-Пепи Еврото е подал сигнал срещу нея в няколко институции, включително в Софийската градска прокуратура.

Според Георгиева това е анонимен сигнал, защото властите не знаят къде е Петров. Той е обвиняем по делото "Осемте джуджета" за търговия с влияние и незаконни записи, но успя да се укрие и е в неизвестност. "Държавата не знае къде е Петров, а той праща сигнали, които се проверяват. Защо не го задържат?", казва ръководителят на българския офис на Европейската прокуратура.

Пепи Еврото изпрати сигнал, че давал подкупи на български европрокурор, започва проверка

В сигнала си издирваният Пепи Еврото твърди, че е давал пари на Теодора Георгиева, за да се приключват определени досъдебни производства както желаел той. Тя заяви пред "24 часа", че е знаела за подготовката на този сигнал и го нарече пасквил.

"Въпросът е кой дава тези пари на Пепи Еврото, за да ги раздава той. Кой е този постоянен клиент на прокуратурата?", пита Теодора Георгиева.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
4218 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2023.10.17 | 16:39

4
Уникално лекарство, което взриви интернет: напълно безопасно е на всяка възраст и много по-добро от виагра. С негова помощ ще имате силна и дълготрайна ерекция, много спе.рма и повишена издръжливост, а също така лекува простатит, плешивост и помага за отслабване. Прочетете го сами-----> mub.me/medik
Шарлатания по Харвардски

2023.10.17 | 13:37

3
Ай, ай, ай - започнаха да се разсмърдяват г.о.в.н.а.т.а Тази не беше ли дето си беше купила мястото в европ.р.о.к.у.р.а.т.у.р.а.та и близка до шарлатаните и им вършеше мръсната работа като бухалка? Сега какво реве - гушкала кинтите ама сега нещата излизат наяве.

2023.10.17 | 12:48

1
ХИХИХИ

Добави коментар

Водещи новини