Двама полицаи пострадаха при катастрофа край Дупница, изправят виновника пред съда

  • 03 септември 2023 12:20

  • 1022
  • 1
Двама полицаи пострадаха при катастрофа край Дупница, изправят виновника пред съда
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Съдът ще гледа искане на прокуратурата за налагане на мярка за неотклонение за шофьора, който предизвика тежка катастрофа вчера след обяд на пътя Кюстендил-Дупница. Двама полицаи са с наранявания след преследването на водача, който не се подчинил на полицейски сигнал за спиране и проверка. Самият шофьор е без наранявания.

Водачът - на 41 години от Кюстендил, пътувал от Банско по главен път Е-79 и не спрял на проверка. Навлязъл на територията на Кюстендилска област. Оперативните дежурни на областните дирекции на МВР в Благоевград и Кюстендил разпоредили изграждането на контролно-пропусквателни пунктове. Водачът продължил да шофира рисково, преминал през заграждения и шипове с твърде висока скорост, ударил служебен автомобил "Опел Астра", наранил двама полицаи и после се ударил и в крайпътно дърво. Преминаващи в този момент по обходно трасе забелязали дим.

Проверяват Софийския районен съд заради изтекли лични данни на свидетел по дело

"Може ли от Банско до Кюстендил - това са 150 километра, да не го спрат? Ами ако е атентатор някакъв ? Той е можел да изтрепе сумати народ от Банско до тук. Това са 150 километра", коментира един от тях.

Оказа се, че мъжът е познат на прокуратурата и полицията. Той е предизвикал инцидент преди месеци в автомивка в Кюстендил.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1022 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ШИБАМ КОПЕЙКИ С МЕКИ КИТКИ!

2023.09.03 | 13:27

1
НИЩО НЕ ВИ СЕ РАЗБИРА, КОЙ ОТ ДВАМАТА ПЪДАРИ Е ВИНОВНИК?

Добави коментар

Водещи новини