Божков беше разследван за няколко неуспешни атентата, включително и срещу Алексей Петров

  • 26 август 2023 10:19

  • 3178
  • 2
Божков беше разследван за няколко неуспешни атентата, включително и срещу Алексей Петров
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

„На 23 беше погребението на Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна, можем само да спекулираме дали има връзка. Известно е, че Божков беше разследван за няколко неуспешни опита за убийства и атентати, включително и този на Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна", заяви в ефира на "Събуди се" журналистът Силвия Великова. 

"През тези три години, в които Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от го нямаше, имаше споредични изявления, повдигане на обвинения, някакви коментари, но него го нямаше и всички тези дела боксуваха. Има някаква поредица от събития, която формално можем да свържем с всичко това, което се случи около смяната на главния прокурор. Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна направи Facebook страница и започна активно да участва в политическия живот след тези изборите, много активно и около опита за атентат срещу Гешев. Дни след този опит за атентат, Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от започва да дава знаци, че би се върнал, че се надява Гешев да проговори, за разкаялия се, грешник и сватеца", посочи още Великова.

Доц. Милен Иванов за Божков: Един от малкото, които могат да разсекат „гордиевия възел“ и преходът да свърши

По думите ѝ трябва да търсим обяснението през следващите дни, когато очаква Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от да даде известна яснота.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
3178 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.08.26 | 21:24

2
Ако не каже нищо, ще го свитнат ония, ако каге нещо, ще го свитнат другите! Ще остане в затвора, бас хващам. За математик, кофти дроби е надробил.
ШИБАМ КОПЕЙКИ С МЕКИ КИТКИ!

2023.08.26 | 12:58

1
"БОКСУВАЛИ" ДЕЛАТА, РАИРАШ ЛИ... НЕГРАМОТНА СГАН МАНГАЛСКА НАВСЯКЪДЕ.

Добави коментар

Водещи новини