Предадоха на съд трима за побой и закана за убийство в София

  • 31 юли 2023 14:52

  • 743
  • 0
Предадоха на съд трима за побой и закана за убийство в София
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Софийската районна прокуратура внесе обвинителен акт в съда спрямо трима мъже, нанесли средна телесна повреда на 24-годишен мъж и му се заканили с убийство, съобщават от държавното обвинение.

Случаят е от 20 септември 2022 г., когато около 22:00 часа пред денонощен магазин в близост до училище в ж.к. „Младост 4“ , обвиняемите едновременно нанесли удари по главата и тялото на пострадалия с юмруци, тръба и бухалка. По този начин те му нанесли средна телесна повреда. Докато го удрял, единият обвиняем се заканил с убийство на пострадалия, като му казал: „Ще те убием“.

Четирима задържани за побой над таксиметров шофьор

В хода на разследването са разпитани множество свидетели и са направени експертизи, които сочат обвиняемите като автори на деянието.

Преди дни столичната прокуратура повдигна обвинение и задържа жена, нанесла телесна повреда на полицейски служител по време на изпълнение на служебните му задължения. Става дума за 27-годишна жена, родена в Сирия, която през нощта на 24 юли, около 04:10 ч. пред блок в ж.к. „Младост 1“ в София, е ударила в лицето полицай от сектор „Охранителна полиция“.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
743 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини