Проф. Панайотов: Държане на дела на трупчета е противозаконно

  • 27 май 2023 17:45

  • 843
  • 5
Проф. Панайотов: Държане на дела на трупчета е противозаконно
© NOVA NEWS
Слушай новината Слушай новината

Не ми е известно да е имало застраващи дела на трупчета за политици. Това е противозаконно и в някои случаи е престъпление. Ако има такива, трябва да се понесе лична отговорност.

Това каза бившият вицепремиер проф. Пламен Панайотов в предаването "Офанзива" по NOVA NEWS.

"Непрекъснатите скандали в съдебната власт повлияват доверието в личностите и институциите в системата. Защо продължава усещането за крайна несправедливост в правораздаването? Гражданите са убедени, че законите не се прилагат еднакво спрямо всички. Не е въпрос само на нови закони или промяната им", заяви той. 

Проф. Пламен Панайтов пред novini.bg: С политическа игра съдебна реформа не може да бъде проведена

По думите му е важно да има ограничаване на използването на записи и проследяване. "Освен ако не се отнася до целите, указани в закона - разкриване на престъпления и установяване на въпроси за националната сигурност. Използването им като част от политическа игра или сред представителите на съдебната власт недопустимо накърнява авторитета им пред обществото", категоричен бе проф. Панайотов.

Филип Епитропов
843 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2023.05.27 | 23:30

5
Много са затова неработят

2023.05.27 | 21:07

4
✋ГЕШЕВ има 5 луксозни ИМОТА в центъра на СОЛУН, няколко къщи на п-ов Касандра, 1-ви ръкав Халкидики, имоти в Истанбул и кв.Бояна София, всичките са на името на ЖЕНА МУ - Стриптизьорката Детелина. ☞✋ГЕШЕВ е женен за бившата стрипзьорка от пийп бар в к-кс “Боровец“ Детелина, която отървал от мутрите на Юри Галев, за който пък има съмнение, че ГЕПЕВ е помогнал да си замине бързо от този свят, НАЕЛ е стрелец който да застреля ГАЛЕВ по време на пиянска свада, понеже ГАЛЕВ е бил сводник на Детелина. ☞✋За ГЕШЕВ има дело в ДАНС за НЕдекларирани 4,28 МИЛИОНА швейцарски франка в банка в МОНАКО, голяма сума за “честен“ милиционер, парите са от корупционни схеми с имоти с бизнесмена Ваклин и Мафиоза-Бос на БОКЛУКА и ТЕЦовете - КОВАЧКИ! ☞✋32-ма ВИСШИ съдии и пpokypopи имат СМЕТКИ за МИЛИОНИ в ЧУЖДИ БАНКИ а КПКОНПИ и БГ-ПPOKYPATYPATA си правят ПАААС и не подхващат мафията! ☞✋Къро е ликвидиран, за да не се превърне в потенциален свидетел и да разкрие истини и факти, които да доведат до преследване на определени личности по високите етажи на властта в България в момента. ☞✋Премахнат бе един изключително неудобен свидетел, който би могъл да свидетелства не само пред българските, но и пред международните правоохранителни власти
Въртишундра

2023.05.27 | 20:39

3
Беше ти и почти всички от НДСВ. Бесни стари старчета. Направо мумифицирани, като го гледам тоя.

2023.05.27 | 20:13

2
Много професори, генерали, прокyрори и съдии в тази държава, а всичко е батак, корупция, крадене.

2023.05.27 | 17:50

1
Платените от САЩ тролове в нашия нет , ни заливат с ЛЪЖИ и ИЗМАМА, така както техните предци 34 години ни мамиха, че живеем добре е щастливо. Лъгаха ни в учебниците, че са ни освободили от турско робство , а защо никой не ги попита и отговора е ясен за да имат 4 военни окупациони военни бази. Родината ни и е платила с много злато на Дънди Прешънс. После пак ни лъгаха, че са ни освободили от Хитлеро- фашизма и построиха паметници на летците им убийци ,а Англия е била в съюз със същия Хитлер . Уважаеми Граждани...Българи , НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ТРОЛОВЕТЕ В НЕТА, КОИТО ВИ ТРОВЯТ ВСЕКИ ДЕН за това, че САЩ не е агресор и окупатор . НИКОГА ПОВЕЧЕ АМЕРИКАНСКО РОБСТВО В БЪЛГАРИЯ !!! Отговор

Добави коментар

Водещи новини