Даниел Вълчев: На Бойко Борисов все Тройната коалиция му е виновна

  • 18 юли 2012 07:40

  • 1075
  • 0
Даниел Вълчев: На Бойко Борисов все Тройната коалиция му е виновна
©

Смешно е твърдението на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, че Тройната коалиция е виновна за скандала около уволнението на съдия Мирослава Тодорова, заяви в сутрешния блок на Нова телевизия Даниел Вълчев.

Той упрекна и позицията, която зае по въпроса и президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното.  Вълчев изрази и възмущението си от правосъдния министър Диана Ковачева, която е и председател на ВСС. По думите му обаче всички са се обърнали на 180 градуса след като са преспали през уикенда и даде пример с министър Ковачева, която е била свикала ВСС от ефира на радио.

Даниел Вълчев коментира и думите на външния министър Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27, който е казал, че уволнението на Мирослава Тодорова е ненавременно.

"Мирослава Тодорова стана символ на противоречията между вътрешната система и правосъдната власт и това е факт", каза още пред Нова телевизия Даниел Вълчев.

Той призна, че има проблеми в правораздавателната система.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1075 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини