Съдят пиян шофьор, откраднал бус от шефката си

  • 16 ноември 2022 15:10

  • 443
  • 1
Съдят пиян шофьор, откраднал бус от шефката си
© Pixabay

41-годишният Щерьо Йорданов застава пред Районния съд в Пловдив по обвинение, че на 31 май т. г. е откраднал бус от шефката си в пловдивското село Дълго поле и го подкарал солидно почерпен - с 3,96 промила. После катастрофирал и щетите по возилото са за 1472 лв. 

Собственичката на товарния автомобил - бус се занимавала със зеленчукопроизводството в с. Дълго поле. Щерьо бил неин наемник.

На 31 май 2022 г. работниците ползвали почивен ден. Към 12 часа Щерьо решил да отиде до дома на жената, като знаел, че там бил паркиран товарният бус „Мерцедес“. Влязъл в жилището, взел ключа за колата и натоварил в нея селскостопанска пръскачка, която искал да прекара до дома си. Той не бил получил съгласието на собственичката да ползва автомобила.

При преминаване на едно от кръстовищата в Дълго поле мъжът не успял да овладее колата и се блъснал в железобетонен стълб от електропреносната мрежа.

На място пристигнали полицейски служители, които установили, че автомобилът е отнет, а Щерьо Йорданов го управлявал след употреба на алкохол - дрегерът отчел близо 4 промила.

Мъж без книжка откраднал три коли за два дни в Търговище

Предстои Районният съд в Пловдив да насрочи заседание по делото.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
443 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.11.17 | 00:31

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини