Ивет Стайкова демонстрира крайно странно поведение в съда

  • 15 ноември 2022 12:36

  • 13283
  • 2
Ивет Стайкова демонстрира крайно странно поведение в съда
© Инстаграм

18-годишната Ивет Стайкова, която е обвинена в убийството на баба си актрисата Виолета Донева, демонстрира крайно странно поведение в Софийския апелативен съд. Момичето с розова коса се усмихваше, правеше комплименти на съдебната охрана, оглеждаше залата и прозорците, искаше да поседне, слагаше си и си махаше качулката и дори шумно се прозя, когато съдия Калин Калпакчиев обяви, че остава в ареста. 

Минути преди това Ивет дори му подсказа, че за престъплението, за което е обвинена, я грози доживотен затвор без замяна, с което показа, че е наясно с Наказателния кодекс, но не и притеснена. Наред с усмивките и поведението на дете, което не разбира точно защо е там, Ивет потреперваше и трудно се задържаше неподвижна за повече от няколко секунди. С охота си говореше и със съдебната охрана.

Внучката на Виолета Донева: Сатаната ме преследва

"Всичко е игра". Това казала Ивет на приятеля си Виктор, при когото живяла седмица преди смъртта на баба си. Тя му признала, че иска да нарани него и своите близки, "за да го пробуди". Точно тогава, на 14 октомври, тя му налетяла с нож.

Въпреки че е слабичка и висока не повече 1,59 м, Ивет била доста агресивна, разказали нейните близки. Това била и една от причините да не е при майка си, на която системно посягала. На 20 октомври момичето буйствало и във влака София-Пловдив. Скочила да бие кондуктора, а преди това майка с деца. Това била и причината да бъде  отведена в психиатрията в Пазарджик. Там Ивет била с белезници и вързана с колани през гърдите и през краката, защото налитала да бие и персонала, пише "24 часа".

Последвайте канала на

Теодора Павлова
13283 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Sarbeca Z

2022.11.15 | 13:50

2
Приятелят и е.бе ли я ?

2022.11.15 | 12:49

1
театър!

Добави коментар

Водещи новини