Изнасилват Чеци зад решетките

  • 30 юни 2012 07:43

  • 26830
  • 51
Изнасилват Чеци зад решетките
©

Николай Русинов-Чеци е жестоко тормозен от пандизчиите в следствения арест, където лежи вече няколко месеца, твърди в. "Всеки ден".

Мъжът, който е обвинен за зверското изнасилване и убийство на Яна Кръстева в Борисовата градина миналото лято, си намерил майстора, тъй като родните затворници не се славят с особено добро отношение към престъпниците, които се гаврят с жени. Чеци всекидневно бил подложен на ужасяващи сексуални гаври от съкилийниците си, които го превърнали в госпожица и блудствали с него. Заради постоянния ад, който изживявал, от известния като купонджия арестант не останала и следа. Шумният и нахакан мъж изпаднал в зверска депресия и отслабнал драстично, с повече от 20 килограма. Освен това Русинов не издържал без алкохол и наркотици в килията. След убийството на момичето той демонстрираше завидно добро настроение, като няколко пъти бе засичан да вилнее надрусан и пиян на морето. Сега липсата на алкохол и дрога го съсипвала. Русинов непрекъснато се потял заради нестихваща абстиненция и не бил на себе си.

Чеци, който се скри в чужбина, откъдето даде скайп интервю, за да се оневини, бе арестуван няколко месеца, след като трупът на Яна Кръстева бе намерен в храстите на Борисовата градина. Мъжът твърдеше, че във фаталната нощ е бил мъртво пиян, правил е секс с Яна, а после я е оставил жива в храстите. Доказателствата обаче сочат, че версията му е скалъпена, а всеки момент се очаква обвинителният акт по делото да бъде вкаран в съда.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
26830 51

Коментари 51

Добави коментар
на № 38

2012.07.01 | 17:59

6
Действително сте прав - но ..... това беше стратегията именно на всички десни сили след 1989 г. именно в България.Целта беше да се подкрепя и защитава финансовият капитал-като се съсипе и разруши икономиката и всички отрасли и дейности и паралелно с това нарастна армията от наркомани и умопомрачени млади хора-притежаващи само първичните инстинкти. И съответно резултатите са налице-никакви идеали; пълна бездуховност; никакво бъдеще и реализация в живота- само единствено получихме свобода на словото. Всеки може да говори и да псува без задръжки и дори и управляващите - но всеки знае -че сме "безгласни букви" и гласът ни остава "глас в пустиня". Пример за това посочвам и коментарите които пишем в различните сайтове- никой не ги чете и никой не ни обръща внимание...Нас ни имат -като стадо в зоопарк.
пен4о питанката

2014.10.26 | 03:29

51
Съгласен съм с голяма част от написаното,смятам обаче че нещата не започват от 1989 , а доста по-рано. И за жалост,далеч не само младите хора говорим. Родителите,които отглеждаха децата си преди 89-а,ги възпитаваха,тези малко след 89-та(родители) и особено след 2000 година,сметнаха ,че това не е необходимо,че възпитанието е бреме и е по-добре да се учат езици и науки,че да са шефчета всички един ден(деца).Още по-лошо,все по-често се срещат родители,нарочно подстрекавайки децата си да са идиоти,понеже това ги приспособява,забравяйки основен екологичен закон,че средата променя индивидите,но и те нея,така че с риск да не сме неподготвени(децата ни,по-точно) и да не би да стане джунгла.... си създадохме такава сами,понеже така си възпитахме децата,да си идиоти,нали това искахме...... е сега са приспособени и не им пука да се бият,да дерат кученца и тен подобни. А и ..... училището не може да възпитава-семейството е онова,което ни липсва....,за това нямаме общество(здраво),за това у младите няма принадлежност,за това има омраза между хората и се радваме на чуждото нещастие. Объркано поколение расте-родените след 90 и до сега. И това поколение,не е виновно,понеже допуснахме това да се случи.Не,че искам да сме комунизъм,ама защо не си научихме децата да са хора,защо толкова време една религия,не може да се позволи да се учи. Ама не се пасва със средата,нали.....,не е като английски да знаеш,ама не всичко е пари......

2012.07.28 | 23:21

50
Амнистия за тези които го нацепят....Тоа само по физиономия заслужава 3 доживотни
!

2012.07.07 | 15:44

49
Бахти гадната мутра има тая свиня !
ПАБЛО ЕСКОБАР

2012.07.03 | 18:46

48
ЕВАЛТА ДА МУ РАЗЦЕПЯТ ГЪЗА НА ТОЯ БОКЛУК!
ranarsa

2012.07.03 | 18:46

47
Dava batka,vqrno e i az go otprashih dva pati.
gero

2012.07.03 | 18:46

46
basi sistemata, sega pak kefa mu praqt
пен4о питанката

2012.07.01 | 19:40

11
Чета коментарите и се ужасявам от тях.Вижте в какво сме се превърнали,българи! Добре,може и да е убиец дори,ама може и да не е,кой може да е сигурен.Поне нека се докаже и как може да се радвате на такова нещо Само нещастието и унижението ли може да ни направи щастливи вече?Все пак това е един човек,който е обвиняем,не е доказа престъпник,ами един ден,ако вие се озовете на негово място(тия дето се кефят) или на мястото на близките му,как може разложението да е толкова пълно. Погледнете коментарите.....,като зли кучета сме,без капка жал,без да се замисляме,само искаме кръъъъъввв,унижение и това ни прави щастливи. Не искам да защитавам никой,понеже знам че ще се коментира така,просто сме озверяли бе хора,озверяли сме,не сме хора вече,бием се за паркинг места,купуваме си пищови,тренираме ММА и подобни. С други думи сме лоши хора,кой от тези дето се радва е ходил в църква през последните 5 години(ако изобщо някога е стъпвал),да ще има земетресения,ще има наводнения и ходенето по църквите след такъв катарзис,няма да ни помогне,дано успеем да се погледнем,не искам да се заяждам сникой,провокирам само това да се замислим,само това и да видим,дали и ние не правим лоши неща...нищо не е доказано още,нека почакаме поне.
WTF ?

2012.07.03 | 18:46

45
Ти замисляш ли се изобщо над това, което си писал ? То беше повече от ясно, че е виновен! Самия факт, че духна в чужбина веднага след убийството за мене е достатъчен!!! Ти би ли духнал в чужбина ако си невинен ? Следвай логиката - постави се на неговото място... Събуждаш се един ден и разбираш, че момичето с което си бил снощи е намерено мъртво... Каква ще ти е реакцията ? Ще духнеш ?! WTF ? Пълни глупости!!! Естествената реакция, ще ти е да идеш в полицията и да им помогнеш всячески с показания и т.н. да намерят виновника! Така, че не ми говори, че невинен! Виновен е от всякъде! А хората във форума се радват, (защото винаги има шанс някой мазен адвокат да го измъкне) затова, че все пак в момента получава някакво възмездие за това, което е направил!
bitch fucker

2012.07.03 | 18:46

44
Да му разпорят ануса на тая дебела СМРАД!!!!
Софиянец

2012.07.03 | 18:45

43
аз съм гей и бих дал всичко да съм на негово място.

2012.07.03 | 18:45

42
Еми да мре педофила мръсен!

Добави коментар

Водещи новини