Брендо проговори от ареста

  • 30 юни 2012 06:32

  • 6307
  • 3
Брендо проговори от ареста
© Булфото
Един от най-коментираните подземни играчи в държавата - Евелин Банев-Брендо, свали гарда. От Софийски централен затвор той коментира това, което му се случва в момента.

Брендо твърди, че е невинен. По думите му “от материалите, които са пристигнали от Италия, се вижда добре съшита схема от страна на България”, пише в. "България днес". Припомняме, че на първа инстанция Софийският градски съд реши той да бъде екстрадиран в Италия, където срещу него се води разследване.

Според Банев всичко срещу него е на ниво улица и никъде конкретно не се споменава къде и какви престъпления е извършил. "Видно е, че Италия е избрана страна като партньор на българските власти, за да се стигне до осъдителна присъда. Засегнати са периоди, в които не бих могъл да пътувам предвид наложената ми по това време ограничителна мярка".

Той не желае да коментира институциите, които преди време му издадоха европейска заповед за арест. Допуска, че може да бъде екстрадиран в Италия, "предвид конюнктурата в България, предвид обстоятелствата".

Все пак Брендо смята, че ще бъде освободен, защото бил невинен.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
6307 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ggg

2012.07.02 | 18:24

3
Нагла усмивка...Него италианската мафия ще го елиминира !

2012.07.02 | 18:24

2
Озъбил се е като конЬ,но скоро и завинаги!!!

2012.07.02 | 18:12

1
Гъзльото трепери щот ще има италианска правосъдна система ... това да не е нашата НЕ неподкупна съдебна система , спомняте ли си оня селски бек КОЦЕ МАЦА в Дойча къ бързо се съгласи с всички и си плати щот там го чакаше затвор ...

Добави коментар

Водещи новини