Освободиха под гаранция изнасилвач от Войводово

  • 04 юли 2022 17:22

  • 592
  • 1
Освободиха под гаранция изнасилвач от Войводово
© gettyimages
Слушай новината Слушай новината

Октай Хасан, обвинен в изнасилване и блудство с 18-годишно момиче, излиза от домашния си арест срещу гаранция от 7000 лв., постанови Окръжният съд в Хасково. 

Престъплението е извършено на 1 срещу 2 декември м.г. в с. Войводово, 24-годишният мъж бе с мярка „домашен арест“, съобщава Марица.

Родители пускаха дядо-перверзник да блудства с дъщерите им срещу 10-20 лева

Окръжният съд, след като разгледа внесения протест, прецени, че е налице изменение в обстоятелствата. Съдът установи, че по- голямата част от процесуално – следствените действия по разследването са извършени до месец април и обвиняемият активно е съдействал на разследващите органи. От април насам няма данни да са извършвани други действия по разследването, които да са довели до събирането на нови доказателства за вината на обвиняемия.

Съдът намира, че не е налице опасност подсъдимият да се укрие и му наложи парична гаранция.  Днешното определение е окончателно и не подлежи на обжалване и протест.

 

Мая Йорданова
592 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.07.04 | 19:19

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини