Митко Полицая окончателно остава зад решетките (видео)

  • 19 юни 2012 20:27

  • 3133
  • 1
Митко Полицая окончателно остава зад решетките (видео)
©

Димитър Митров, по-известен като Митко Полицая, окончателно остава в ареста. Това реши Софийският апелативен съд. Той е сочен за бос на бизнеса с платена любов в София.

Митров беше арестуван на 8 юни като ръководител на група, насилвала млади момичета да проституират. Тогава в столицата бяха задържани шестима членове на престъпната структура, разследвана от 2010 година. Четирима от тях са контролирали над 15 клуба за сексуални услуги и 3 стриптийз бара в София, в които над 70 момичета, в това число и непълнолетни, са продавали телата си.

Заедно с Митко Полицая зад решетките остават и останалите шестима задържани, като според прокуратурата групата е била от над 30 души. Задържаните са обвинени за склоняване към проституция и сводничество. Адвокатите на Димитър Митров поискаха по-лека мярка за клиента им, понеже той страдал от чернодробна стеатоза, което означава, че черният му дроб не функционира.

Съдът ги остави в ареста с мотивите, че има достатъчно доказателства, че те са извършителите на престъпленията, в които са обвинени и има реална опасност да извършат и друго престъпление. Магистратите заявиха, че става въпрос за широкомащабна организирана престъпна група, която е действала при явно изразена конспиративност с цел прикриване на участниците в нея.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3133 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ZIG HAIL

2012.06.22 | 15:44

1
ДА ГИ ЕБАТ СЕГА МАНГАЛИТЕ ВЪВ ПАНДИЗА АМА ЩЕ ГИ ПУСНАТ НАЩЕ БОКЛУШКИ СЪДИИ ПЪРВО ДА ГИ СКОПЯТ БЕЗ УПОЙКА ПОСЛЕ ПО ЕДИН КОЛ ВЪВ ГЪЗА НА НЕГО И НА ЦЯЛОТО МУ СЕМЕЙСТВО ДА ВИДИМ ДАЛИ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА НАСИЛВА ЧУЖДИ ДЕЦА И ЖЕНИ МАМКА ВИ СКАПАНА АЛООООООООООООО УПРАВНИЦИ ДО КОГА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ТОВА

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини