Прокуратурата призова Кирил Петков да се яви на разпит

  • 31 март 2022 15:29

  • 988
  • 1
Прокуратурата призова Кирил Петков да се яви на разпит
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Софийска градска прокуратура (СГП) ще призове министър-председателя на Република България Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически да се яви и да даде повторно показания в качеството му на свидетел по образуваното дело за евентуално изнудване на Васил Божков, съобщиха от пресцентъра на СГП.

Всичко по темата:
Арестът на Бойко Борисов 213

Неговият първоначален разпит, проведен от разследващ полицай при Главна дирекция "Национална полиция", явяващ се некомпетентен орган, е бил първото действие по разследването, с което е образувано досъдебното производство. С оглед на това, проведеният разпит от 17.03.2022 г. няма правна стойност и следва да бъде саниран. На същото основание бяха преповторени и разпитите на Бойко Борисов, Владислав Горанов, Севдалина Арнаудова, както и на други свидетели.

СГП с подробности за разпитите на Борисов, Горанов и Арнаудова

Г-н Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически ще бъде призован да се яви в сградата на Софийска градска прокуратура на 04.04.2022 г. – понеделник, като на свидетеля ще бъдат посочени още две резервни дати предвид неговата евентуална служебна ангажираност.

СГП извършва активни действия по разследването и регулярно ще продължи да информира българското общество.  

Владимир Василев
988 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2022.04.01 | 02:24

1
БЪЛГАРСКАТА ЕНЕРГИЙНА И ТЕХНОЛОГИЧНА РЕВОЛЮЦИЯ ЧРЕЗ “БУЛГАР БРАУН ГАЗ“ и “Технология за добив на БРАУНОВ ГАЗ и минерали, богати на полиметали от морска вода“ разработена от инж. Чавдар Каменаров и инж. Пламен Каменаров. ЕВТИНА ЕНЕРГИЯ !!! Излиза чиста питейна вода !!! С Брауновия газ се унищожават битови отпадъци !!!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини