ВКП с информация по списъка на Николай Бареков

  • 25 март 2022 15:44

  • 1626
  • 0
ВКП с информация по списъка на Николай  Бареков
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Във Върховна касационна прокуратура (ВКП) са получени изисканите материали от МВР, ДАНС, КПКОНПИ и НАП във връзка с извършванa проверка по реда на чл. 145 от ЗСВ относно предоставена от Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва информация, касаеща 24 лица, за евентуално извършени престъпления от общ характер по смисъла на Наказателния кодекс.

След анализ на всички материали, получени от органите на изпълнителната власт, е установено, че за 12 от общо 24 лица е подадена информация за извършвани действия в изпълнение на дадени указания от прокурори по повод проверки и наблюдавани досъдебни производства, уточняват от държавното обвинение.

Разпитват Николай Бареков за списъка му с корумпирани лица

Относно 3 от всички 24 лица МВР, ДАНС, КПКОНПИ и НАП са изпратили материали, касаещи същите лица, които ще бъдат изпратени на съответната прокуратура по компетентност. По отношение на 9 лица институциите не са предоставили каквито и да било данни за евентуално извършени от тях престъпни деяния и нарушения. Въпреки това  предоставените от Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва материали и сведения, касаещи лицата, ще бъдат изпратени на компетентните прокуратури за проверки налице ли са данни за извършени престъпения.

За резултатите от проверката българската общественост ще бъде своевременно информирана.

Мая Йорданова
1626 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини