Трима от "кокаиновите крале" остават окончателно в ареста

  • 07 юни 2012 16:06

  • 4104
  • 1
Трима от "кокаиновите крале" остават окончателно в ареста
© Булфото

Софийският апелативен съд остави в ареста трима от задържаните при операцията "Кокаинови крале".

Съдът разгледа мерките за неотклонение на Ивайло Йорданов, Матей Боев и Тинко Гарев, за които се смята, че са част от група, разпространявала кокаин в Италия. На сочения за лидер на групата - Евелин Банев-Брендо, съдът наложи "подписка". Той обаче също остава в ареста, тъй като е задържан по дело за пране на пари. Тъй като според закона няма как някой да бъде задържан по две дела едновременно, съдът днес му наложи най-леката мярка за неотклонение.

Очаква се през следващата седмица Софийският градски съд да реши дали да екстрадира Банев и останалите задържани в София - в Италия.

Последвайте канала на

БТА
4104 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
anonimen

2012.06.20 | 14:14

1
Добре дошли България не страната на Златките ,а в страната на Бредо.Нямам думи да изразя възмощението си,не само към правосъдната система,а и от пресата,която така равнодушно подмина тази новина за подписката на Брендо,а от едно невинно момиче направиха най-големия престъпник,засрамете се ,засрамете се, зазрамете се.Не знам как спите вечер и как се гледате в огледалото,но чакайте всъщност знам Вие сте като Брендо без скруполни и за едното хонорарче сте готови и майкака си да очерните.

Добави коментар

Водещи новини