19 г. затвор за мъж, убил жестоко жена си

  • 18 ноември 2021 12:51

  • 1619
  • 1
19 г. затвор за мъж, убил жестоко жена си
© Pixabay

На 19 години затвор при строг режим на изтърпяване е осъден 32-годишният Ю. Р. К., който уби жената, с която живеел на семейни начала, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура-Варна. Шуменският окръжен съд уважи и предявените граждански искове, като на всеки от родителите на пострадалата определи, че осъденият следва да заплати по 25 000 лева, а на детето ѝ - 75 000 лева.

Пострадалата и подсъдимият съжителствали от 2019 година в непрекъснати скандали и физическо насилие.

На 24 юли 2020 г. двамата си купили алкохол и седнали на открито в кв. "Дивдядово" да гледат филм от телефона на жертвата. На телефона на жената се получило съобщение, което подразнило обвиняемия и предизвикало ревност у мъжа. Той започнал да удря жената и със счупена стъклената бутилка нанесъл порезни рани на жертвата в областта на главата.

Първоначално мъжът се опитал да скрие тялото, а после решил да го отнесе в къщата, където живеели. На следващия ден Ю.К. съобщил, че двамата с приятелката му пили алкохол вечерта, а на сутринта той не можал да я събуди.

При направения оглед и аутопсията на жената са установени множество травматични увреждания. В хода на разследването е доказано, че в случая се касае за убийство.

Присъдата на Шуменския окръжен съд подлежи на протест и обжалване пред Апелативен съд-Варна.

Разкриха убийство в Казанлък

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1619 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2021.11.18 | 13:38

1
И ЗАЩО НЕ ДОЖИВОТ??!!!

Добави коментар

Водещи новини