Двама от структура на партия в Пазарджик се млатиха на паркинг

  • 09 ноември 2021 13:49

  • 4425
  • 2
Двама от структура на партия в Пазарджик се млатиха на паркинг
© Pixabay

Районната прокуратура в Пазарджик наблюдава досъдебно производство за побой и хулиганство, съобщават от пресцентъра на Апелативна прокуратура- Пловдив.

Инцидентът е станал на 27.10.2021 г., на паркинг в Пазарджик.

30-годишен преби жестоко дете на площадка, после сам се наръга

Причинена е лека телесна повреда на Г.Я., изразяваща се в разкъсно-контузни рани на лявото рамо и лявото коляно, и представляваща временно разстройство на здравето, без опасност за живота.

Досъдебното производство е образувано след предварителна проверка по сигнал на тел.112 за саморазправа между двама мъже на паркинг в Пазарджик.

Установено е, че те са членове на местната структура на политическа партия. Данните към настоящия момент сочат, че двамата са имали и личен конфликт, заради който е възникнала саморазправата, уточняват от прокуратурата.

Разпитват се свидетели, предстои изготвяне на видео-техническа експертиза на иззетите записи от видеокамерите на мястото на произшествието.

От местната централа на ГЕРБ потвърдиха за БТА, че единият от участниците, който е общински координатор на партията, е подал оставка от поста си, непосредствено след инцидента.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
4425 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2021.11.09 | 15:36

2
Герберасти, сър.
Доко Doko

2021.11.09 | 14:06

1
Започна кютека, но за т р лчето александрина александрова това е нормално хахаххаха

Добави коментар

Водещи новини