Съдят мъж, разпространил порно снимки и видео с бившата си

  • 14 септември 2021 17:24

  • 1242
  • 2
Съдят мъж, разпространил порно снимки и видео с бившата си
© Pixabay

Мъж е предаден на съд за създаване на порнографски материал.

Районна прокуратура – Благоевград внесе в съда обвинителен акт срещу А.К. и предстои насрочване на делото.

Домашен насилник души жена в Плевен

През 2014 г. обвиняемият А.К. започнал връзка с жена, с която заживели заедно. Отношенията им продължили до месец октомври 2018 г. През това време мъжът нееднократно я снимал в интимни сцени с мобилен телефон, въпреки нежеланието ѝ за това.

След приключването на връзката жената напуснала жилището му. Не след дълго А.К. започнал непрекъснато да ѝ звъни с искане да се видят. Продължил да я притеснява, като идвал на работното ѝ място, заплашвал с отнемане на детето ѝ от социалните служби. Отказът на пострадалата да се подчини на обвиняемия го мотивирал да ѝ отмъсти.

Той лично създал 17 броя снимки и видеоклипове с порнографски материал, визуализиращи него и жената. След това А.К. го записал на диск, който впоследствие бил открит в пощенската кутия на семейството на бившия съпруг на жената. Освен това в същия жилищен блок били разпространени разпечатки на цветни снимки – фотоколажи с надпис, съдържащи телефонен номер и имената на пострадалата.

За случилото се бил подаден сигнал до полицията.

С действията си обвиняемият осъществил състав на престъплението – създаване на порнографски материал, с което причинил неимуществени вреди на пострадалата.

Мая Йорданова
1242 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
..

2021.09.14 | 18:02

1
Абе 4 години живяла с него ама не искала да я снима. Защо тогава не му отказва а му лапа?

2021.09.14 | 20:32

2
Мръсен педерасте, ти го лапаш на повече. Че и отзад пускаш.

Добави коментар

Водещи новини