Двама служители от ареста на "Г. М. Димитров" бяха отстранени заради тежки нарушения

  • 21 юни 2021 15:46

  • 1962
  • 1
Двама служители от ареста на "Г. М. Димитров" бяха отстранени заради тежки нарушения
© Булфото (архив)

Във връзка с образувано дисциплинарно производство срещу инспектор Тони Тодоров, главен надзирател в сектор "Арести" при областна служба "Изпълнение на наказанията" - София, със заповед на министъра на правосъдието проф. Янаки Стоилов от днес, 21.06.2021 г., същият е отстраненот длъжност до приключване на производството.

Дисциплинарното производство е по повод постъпили данни за допуснати тежки дисциплинарни нарушения, включително нарушаване на охраната и сигурността в ареста на бул. "Г. М. Димитров" и нерегламентирани контакти със задържани лица и цивилни граждани.

Съмнения за корупция и в затворите, АДФИ се заема по случая

Със заповед на главния директор на Главна дирекция "Изпълнение на наказанията" гл. комисар Ивайло Йорданов от днес е отстранен от длъжност мл. инспектор Георги Гишин - надзирател в ареста на бул. "Г. М. Димитров" към Областна служба "Изпълнение на наказанията" - София. Образувано е дисциплинарно производство за нарушаване на служебната дисциплина и за деяния, несъвместими с етичните правила и поведение на държавните служители.

Novini.bg
1962 1

Коментари 1

Добави коментар
Ала бала

2021.06.21 | 17:25

1
Май не искате да я намерите, кой знае какво пише там а ???

Добави коментар

Водещи новини