Задържаха младежа, наръгал 27 пъти жена в село Скала

  • 11 май 2021 10:24

  • 485
  • 0
Задържаха младежа, наръгал 27 пъти жена в село Скала
© Pixabay

Окръжен съд – Силистра уважи искането на Прокуратурата и „задържа под стража“ 19-годишния Ф.Р., привлечен към наказателна отговорност за грабеж, придружен с убийство – престъпление по чл. 199, ал. 2, т. 2, пр. 1 във връзка с чл.198 ал.1 от НК.

Съдът прие, че съществува реална опасност обвиняемият да се укрие или да извърши друго престъпление, както и възможността да напусне пределите на страната и да възпрепятства разследването, и му наложи най-тежката мярка за процесуална принуда.

19-годишен наръгал 27 пъти убитата от силистренското село Скала

За това деяние законът предвижда наказание „лишаване от свобода“ за срок от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.

Младият мъж е установен като извършител на тежкото умишлено престъпление, при което 51-годишна жена е убита след като са й нанесени 27 прободно - порезни рани в областта на гърдите, лявата ръка и гърба. Тялото на жертвата било намерено на 7 май 2021 година, в помещение на дома й в село Скала. При огледа на местопроизшествието са констатирани липси на пари и златни накити. Автомобилът на жената също липсвал.

Определението на Силистренски окръжен съд подлежи на обжалване пред Апелативен съд - Варна.

Вижте и това видео от нашия архив:

Последвайте канала на

Радина Лазарова
485 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини