Двама полицаи са ранени след луд скандал и бой в къща в Синдел

  • 10 март 2021 12:00

  • 1209
  • 2
Двама полицаи са ранени след луд скандал и бой в къща в Синдел
© Булфото (архив)

Районна прокуратура – Варна ръководи досъдебно производство след оказана съпротива при опит за арест на мъж и жена в с. Синдел. 

Рано сутрин на 9 март 2021 година, в къща в с. Синдел, при опит да бъдат задържани и отведени в полицейско управление, 37-годишната М.М. и 40-годишният Ю.А. оказали яростна съпротива на органите на реда.

Бияч удари полицай с кофа в Свищов

След като били поканени от служителите на ОД на МВР – Варна да ги придружат до полицейското управление, мъжът и жената отказали категорично и започнали да хвърлят различни предмети по тях.

От къщата излезли още хора, сред които бил и сина на М.М., като всички те се включили в действията срещу полицаите, хвърляйки дървета, камъни и други вещи.

Стигнало се до там, че 18-годишният син на М.М. извадил нож и започнал да заплашва с него служителите на реда, ударил един от полицаите с дърво.

Пиян мъж се закани на полицаи и наби един от тях

След произведен изстрел във въздуха, ситуацията била овладяна. 37-годишната жена и 40-годишният мъж били задържани, а 18-годишният успял да избяга. По – късно младежът също бил задържан.

Назначени са съдебно – медицински експертизи за установяване вида на телесните повреди, които двама полицейски служители са получили при изпълнението на служебните си задължения.

Районната прокуратура във Варна ръководи досъдебно производство по чл. 270 от НК, работата по случая продължава

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1209 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Jodiea21

2021.04.10 | 03:56

2
­В­и­­­ж­­­т­­е­­ ­­м­­о­­я­­­т­­а­ ­т­и­й­­­н­ ­­­п­­­у­­­т­­­к­­­а­ ­­-­ ­­­W­­­W­­­W­.­­­B­­­G­­­1­­7­­­.­­­C­­L­­U­B­­­

2021.03.10 | 12:28

1
Сега всички в пандиза

Добави коментар

Водещи новини