Съдят мъж, склонявал момиче да проституира, биел я, ако не иска

02 март 2021 14:58

Съдят мъж, склонявал момиче да проституира, биел я, ако не иска
© Pixabay
4495 1

На 02.03.2021 г. Софийска районна прокуратура внесе за разглеждане в съда обвинителен акт спрямо обвиняемия А. И., на 22 г., за това, че склонявал лице ненавършило 18 години - В. А., към проституция като деянието е извършено с користна цел - престъпление по чл. 155, ал. 5, т. 2, вр. ал. 3, вр. ал. 1 от НК.

В. А. се познавала с обвиняемия А. И. Тя пристигнала в гр. София през 2017г. и се свързала с обвиняемия, а впоследствие заживяла в дома му в ж.к. „Христо Ботев“. А. И. знаел, че В. А. не била навършила 18 години, както и че в миналото тя е проституирала.

Затвориха нощен бар в центъра на София заради проституция

В разговор между двамата, проведен след 24.11.2017 г., А. И. предложил на В. А. да осъществява полови контакти с мъже срещу заплащане. Той ѝ обещал, че ще ѝ съдейства с намирането на клиенти и организирането на дейността и така я убедил да се съгласи да проституира. След това А. И. ѝ осигурил телефон, с който да се свързва с клиентите си, направил ѝ снимки, които качил в обява в сайт. Той намирал мъже, с които тя осъществявала полови контакти срещу заплащане.

Така В. А. осъществила съвкупления и блудствени действия с неустановени по делото мъже, като А. И. прибирал всички получени парични суми от клиентите ѝ.

Пловдивски сводници отиват на съд

След известно време В. А. решила да спре да извършва тази дейност, но А. И. не бил съгласен с това и ѝ нанесъл побой, за да я мотивира да промени решението си.

Впоследствие той настанил В. А. в друг апартамент в гр. София, където тя продължила да проституира. Междувременно в полицията постъпила информация за дейността на В. А. На 07.03.2018 г. било извършено претърсване и изземване в жилището, където се намирала В. А., като тя била изведена от там, а обвиняемият бил задържан от полицейските служители.

Предстои наказателното производство срещу обвиняемият А. И. да продължи в Софийски районен съд.

Вижте и това видео от нашия архив:

Радина Лазарова
4495 1

Свързани новини

Коментари (1)

Добави коментар
Elizabetha20

2021.04.10 | 03:57

91888
­­В­и­­ж­т­­е­­ ­м­­­о­­я­т­а­­­ ­­т­­и­­­й­­н­­ ­­п­у­т­­­к­­­а­­­ ­­-­ ­­W­­­W­W­­­.­­­B­G­­1­­­7­­.­­­C­L­­­U­B­

Добави коментар

Водещи новини