Дават на съд ексченге, пребил до смърт мъж пред ресторанта на жена си

  • 04 май 2012 14:39

  • 2294
  • 0
Дават на съд ексченге, пребил до смърт мъж пред ресторанта на жена си
©

С обвинение по чл.115 от Наказателния кодекс, осигуряващо от 10 до 20 години затвор, Окръжна прокуратура - Благоевград даде на съд ексченгето от Петрич Ефтим Каламски, убил жестоко 30-годишния Димитър Груев от село Михнево, пише в "Струма".

Бившият полицейски служител е обвинен, че около 23:00 часа на 4 декември 2010 година в района на ресторант "Фантазия", собственост на съпругата му Любка, чрез нанасяне на удари с ръце и крака в областта на главата и шията умишлено е умъртвил Димитър Груев. Както "Струма" писа, досъдебното производство срещу двамата му съучастници Богомил Кунгалов и Стоян Марков беше прекратено и те ще бъдат призовани по делото като свидетели. Впоследствие Каламски обжалва пред съда прокурорското постановление, настоявайки и те да застанат с него на подсъдимата скамейка, но му беше отказано.

Кървавият инцидент с фатален край се разигра след пиянска разправия, при която Груев беше жестоко пребит от Каламски, Марков и Кунгалов. 30-годишният мъж издъхна в локва кръв след множеството ритници, юмруци, удари и мачкане, а дни по-късно тримата обвиняеми се прибраха у дома срещу парични гаранции от по 1000 лв. По същото време стана ясно, че полицейската съпруга Любка 5 години въртяла заведението незаконно " без да има лиценз за алкохола.

Последвайте канала на

Novini.bg
2294 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини