Родителите на жестоко убитата Дарина: Имаше заплахи и за нашия живот

  • 19 януари 2021 07:51

  • 7427
  • 5
Родителите на жестоко убитата Дарина: Имаше заплахи и за нашия живот
© Кадър Nova

Силно се надяваме да чуем постановяване на присъдата днес. Това каза Ваня Министерска, майката на убитата по жесток начин Дарина Министерска, чийто живот бе отнет от приятеля й Викторио Александров през 2018 г. Подсъдимият е обвинен и за умъртвяването на едногодишната им дъщеричката. 

Пред Nova почернената баба каза, че делото е протекло в нормален срок, имайки се предвид и пандемията. Тя посочи, че в началото на 2019 г. Викторио детайлно описва своите действия в злопоучния 29-и октомври, а по-късно признава вината си.

"Думите му са потресаващи не за друго, а по начина, по който бяха изречени: "Ударих я няколко пъти и тя падна, извадих пистолета и я застрелях". Вината му е доказана по безспорен начин", коментира още Ваня Министерска.

Днес съдът решава присъдата на Викторио, убил приятелката си и дъщеричката си

Тя е категорична, че вината му е чудовищна.

"В началото каза, че съжалява, според мен чисто декларативно. Няма данни, че убийствата са извършени под ефект.", посочи още майката.

Бащата на убитата Дарина -  Георги, каза, че и други приятелки са били тормозени. Той потвърди, че родителите на Викторио Александров не са правели опит да се свържат със семейството на Дарина.

Междувременно стана ясно, че прокуратурата е поискала доживотен затвор без право на замяна, а присъдата ще бъде произнесена утре сутринта в 09.00 часа. Семейството на убитата потвърди, че той е изразил съмнения и за живота на родителите на Дарина. Имало е няколко заплахи по телефона към бащата.

На финала на разговора за Nova почерненото семейство каза, че след случилото се животът им е изгубил смисъл. Да изгубиш дъщеря и внучка - какво по-лошо може да ти се случи. "Ние съществуваме, не живеем", заявиха родителите.

Novini.bg
7427 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Иван

2021.01.19 | 09:25

1
Не разбирам защо се вайкат тези родители, като дъщеря им си го е избрала този ! Толкова свестни момчета са сами, а жените се хващат с такива като този !
Kingpin

2021.01.20 | 17:35

5
Коврите търсят лесен живот Господ обаче си знае работата и им праща такива да ги чистят.
НЕ ПОДРЕПЯМ НИТО ЕДНА ПАРТИЯ И НЕ СЪМ ПЛАТЕН

2021.01.20 | 00:20

4
СЪЗДАВАЩАТА РЕКЕТ РЕПРЕСИИ ХАОС КОРУПЦИЯ И ПРАНЕ НА ПАРИ ПАРТИЯ ГЕРБ И ПАРТИИТЕ НА ФАШИЗМА И РАЗЕДИНЕНИЕТО ВМРО, НФСБ и Атака ПОБЕДИХА ПРОТЕСТА ХОРАТА ВЕЧЕ НЕ ПРОТЕСТИРАТ ЖАЛКО ЗА ТЕЗИ КОИТО ОСТАНАХА БЕЗ РАБОТА И БЕЗ БИЗНЕС ЗАЩОТО ФИРМИТЕ ИМ ФАЛИРАХА А И НЕ УСПЯХА ДА СИ ИЗПЛАТЯТ КРЕДИТИТЕ И СЕГА БАНКИТЕ ЩЕ СЕ РАЗПРАВЯТ СЪС ТЯХ НО СЪС БЕЗДЕЙСТВИЕ И МЪЛЧАНИЕ НЯМА ДА ПОБЕДИМ НИТО ФАШИЗМА НА О.П НИТО МУТРАТА ОТ БИВШАТА СИК КОЯТО УСПЯ ДА ОТКРАДНЕ МИЛИАРДИ ЕВРО OT НАС И ОТ ОСТАНАЛИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ГРАЖДАНИ И ТАКА СЪЗДАДЕ ТАЗИ КРИЗА

2021.01.19 | 10:49

3
След дъжд качулка
Razcvqtco

2021.01.19 | 09:36

2
Защо се вайкате вместо око за око зъб за зъб това е истината пак ще съществувате след това но преди това създайте си правосъдието

Добави коментар

Водещи новини