Кристина от Сандански не си спомня как е убила децата си

Районният съд в Сандански отложи за 17 декември делото за домашно насилие срещу Георги Трайков, баща на убитите Васил на 5 години и 3-годишната Ивон, предаде БНТ.

За убийството им е обвинена и задържана майката Кристина Дунчева. Именно тя е завела делото срещу Георги Трайков. Днес Кристина не присъства на заседанието на съда, а беше представлявана от адвоката й Маньо Алексиев.

В съда не дойде и бащата на убитите деца Георги Трайков. По молба на адвоката му делото за домашно насилие беше отложено, заради нередовно призоваване на Трайков.

След заседанието адвокатът на Кристина Дунчева - Маньо Алексиев каза, че преди дни е разговарял отново с нея, като тя е проговорила за деня на убийството.

 

Съдът гледа жалбата за насилие над Кристина, която уби децата си

"Тя има представа вече какво се е случило - че децата ги няма. Разказваше, отговаряше съвсем нормално, адекватно на въпросите с прекрасна памет и спомени за миналото до момента на деня на убийството на децата. Заявява, че до 10.00ч., когато е имала поредния скандал с Георги Трайков, спомня си този факт, от там нататък обаче й се губи всичко. Споменът й е, че вратата се разбива, нахлуват хора, чува викове, писъци и така нататък, но нищо конкретно не заявява, не споделя. Казва, че няма спомен", заяви адвокат Алексиев.

Коментари

 1. 2020.12.04 | 15:56
  Има дори туркини, които се държат по-възпитано от българските женски булдоци. Те още живеят на принципа "мъжете не са достойни за мен, грозни и смотани са, трябва да надхвърлят възможностите си всеки ден, докато аз им се смея и ги отхвърлям, след 100 отхвърляния може и да одобря някой балък". Абсолютно примитивно дивашко мислене на българските парцалеси, които изобщо не са специални. Хранят грамадни изюзии и един ден минават 30 години и повече никой не ги поглежда. Смотани дивачки.
 2. 2020.12.04 | 15:37
  Българката е урод и дегенерат, а българският мъж е галантен свръхчовек от стомана. Решението на проблема е България да си внася жени от Дания, Молдова, Хърватия, Чехия...и местните уродливи парцалеси да вървят по дяволите. Нищо не става от тях, но егото им е по-масивно от Слънчевата система. Смотани ориенталки са.
 3. 2020.12.04 | 13:36
  Как си е заклала милите дечица за да отмъсти на някого не помни, но помни отлично кой и кога я е насилвал. Е, това минава пред българските съдии, но не и пред останалите българи.
 4. 2020.12.04 | 12:48
  Още малко, и ще я изкарат невинна. Ужас !
  1. 2020.12.04 | 13:04
   Естествено, 21 век е века на жените, сега ще изкарат мъжа й виновен за това че тая си е заклала децата като агнета без капка човещина. Очаквам тя да е объркана и смутена, а гадният мъж да е виновен
 5. 2020.12.04 | 12:58
  e kato ne si spomia urodat go izpravete na megdana i publicno go rastreliaite I badete sigurni tce vednaga shte si pripomni prestaplenieto si.
 6. 2020.12.04 | 12:43
  кошмар. как ще живее тази жена по нататък незнам. най добре да си надене въжето. и мъжа и също. помияри.
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Съд и прокуратура

още

Анкета

Трябва ли ваксинираните срещу COVID-19 да имат определени привилегии?

Трябва ли ваксинираните срещу COVID-19 да имат определени привилегии?

Избрано от Интернет