Шефката на Фармацевтичния съюз с ново обвинение

Председателят на Българския фармацевтичен съюз Асена Стоименова е с ново обвинение във връзка с нейни интервюта по БНР и БНТ по време на извънредното положение. 

Заради предупрежденията ѝ за евентуални проблеми с лекарствоснабдяването Софийската районна прокуратурата започна разследване срещу нея за всяване на паника и тревога сред гражданите по време на пандемия.

Разследването срещу Стоименова е от първите седмици на извънредното положение. То приключи с внасяне на предложение за освобождаването ѝ от наказателна отговорност и налагането само на глоба заради чистото ѝ съдебно минало.

СРС върна на прокуратурата делото срещу Асена Стоименова

На 14 септември състав на Софийския районен съд прецени, че повдигнатото ѝ обвинение  по почти не използаван текст от Наказателния кодекс е неясно, а в досъдебното производство са допуснати нарушения, които ограничават правото ѝ на защита и прекрати дело, отбелязва БНР.

Коментари

 1. 2020.10.30 | 14:22
  Тая да не е сестра на Корнелия Нинова....много си приличат
 2. 2020.10.30 | 13:08
  а другите, които постоянно всяват паника, защо не са с обвинения!
 3. 2020.10.30 | 12:52
  Как щея съдят тя е изпълнила задачата на БКП да всее смут и хората да разграбят аптеките . Парите нали знаете къде отиват в червените джобове
 4. 2020.10.30 | 12:44
  НИЕ БЪЛГАРИТЕ БЛАГОДАРИМ НА НЕЙНО ПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВО АМЕРИКАНСКИЯ ПОСЛАННИК ХЕРО МУСТАФА ЗА ОРГАНИЗИРАНЕТО НА КОНФЕРЕНЦИЯ ПОСВЕТЕНА НА СВОБОДАТА НА СЛОВОТО СЪВМЕСТВО С МИНИСТЕРСТВОТО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА ДОКАТО ПЛАТЕНИ МЕДИИ НИ ЗАЛИВАТ С ПОЛИТИЧЕСКА ПОМИЯ В ЗАЩИТА НА ТОТАЛИТАРНИ БКП КОРУМПИРАНИ ДРУГАРИ.
 5. 2020.10.30 | 12:44
  ТАЗИ ГОСПОЖА НАКРАЯ ЩЕ ОСЪДИ ГЕШЕВ
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Съд и прокуратура

още

Анкета

Кое е събитието на изминалата седмица?

Кое е събитието на изминалата седмица?

Избрано от Интернет