Зинаида Златанова: Няма българи, които искат да признаят македонско малцинство у нас

  • 06 октомври 2020 18:00

  • 1131
  • 3
Зинаида Златанова: Няма българи, които искат да признаят македонско малцинство у нас
© Булфото (архив)

От вчера България е под три мониторинга едновременно. Това са фактите,  заяви пред "Лице в лице" по БТВ бившият вицепремиер и министър на правосъдието Зинаида ЗлатановаЗинаида Златанова Зинаида Златанова е родена в София. Завършила е средното си образование в Немската езикова за дебатите в Европарламента за върховенството на закона у нас.

"Вместо да се премахне мониторинга за наблюдение на страната, то вече имаме още два, все в областта на върховенството на закона и правосъдието. Това не е добре за нито една политическа партия - нито за съществуващите, нито за бъдещите", каза още тя. 

Арман Бабикян каза мнението си за вчерашния дебат в ЕП

"Няма място за злорадство - следващите управляващи също ще са под тези мониторинги. Следващите правителства ще се наблюдават от най-високо европейско ниво", допълни Златанова.   

Няма българи, които искат да признаят македонско малцинство у нас, разкри бившият министър на правосъдието. 

"В Истанбулската конвенция няма "джендър" опасност. Но, след като Конституционният съд съзря проблем в конвенцията, то това е решението", заяви Златанова. 

Радина Лазарова
1131 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Македонците

2020.10.06 | 20:09

3
Са чисти Българи.
Навални

2020.10.06 | 18:39

1
Зинаида с типичното болшевишко име да коментира товарищ П.уткин или демокрацията в Беларус! Защо тия миризливи руснаци коментират БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКОТО Правителство. Зиночка да иде в Москва и да плюе колкото иска по кремълските другари, та да видиме истинската демокрация на болшевиките!
На БКП-ейците

2020.10.06 | 19:16

2
Всички комуняги се гордееха че децата им носят руски имена; Зинаида ,Татяна, Аксиния , Сергей ит.н. Навремто Учителката ни казваше ,че ПАТРИОТ Е ТОЯ КОЙТО ОБИЧА Русия. Доколкото зная Патриот произлиза от думата ПАТРИА=РОДИНА или Патриот е тоя ,който обича РОДИНАТА си. При комунистите всичко е обратно.

Добави коментар

Водещи новини