Севиля била наръгана 44 пъти

  • 23 април 2012 13:41

  • 1550
  • 2
Севиля била наръгана 44 пъти
©

Убитата по особено мъчителен начин през миналия май в „Люлин” Севиля е починала в следствие на нанесени над 44 прободни и прорезни рани.

13 от тях са в дясната половина на лицето и шията, 10 в лявата половина на лицето и шията, 2 в главата и врата, 11 в предната коремна стена, 3 в лявата част на гърба, 3 в лявото рамо и 2 в пръстите на лявата ръка.

Това стана ясно от прочетения обвинителен акт по време на днешното заседание в Софийски градски съд.

В съдебна зала Антон Ангелов дойде с четирима защитници в лицето на двамата си родители и двама адвокати. Другата подсъдима Янка Младенова беше със служебен защитник.

Припомняме ви, че двамата ще бъдат съдени като непълнолетни - каквито са били по време на престъплението.
Майката обясни още, че Севиля не е имала много приятели, като у тях са идвали две - три момичета, сред които и Янка.

По отношение на подсъдимия Антон майката обясни, че не го е виждала в дома й, но го виждала да се навърта около блока. Забелязала го е и го е запомнила заради това, че си държал главата малко особено. Майката не харесвала Янка, защото била много нахална и общувала с най-различни хора - не само българи, но и роми.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1550 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
titi

2015.05.28 | 14:11

1
Смърт и за двете копеленца!!!
набрах си коприва сутринта

2015.05.28 | 14:11

2
абе, тъпанар, смъртта е спасение, трябва доживотен затвор, ама си тъп. ти какво предпочиташ, да те приспят без болка, или до старост да ти пръскат анала, а до смъртта си да лъскаш бастуна зад 4 стени, а?

Добави коментар

Водещи новини