750 000 лв. гаранция за жената на Божков Елена Динева

750 000 лв. парична гаранция определи съдът за жената до избягалия в Дубай бизнесмен Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от. Елена Динева може да излезе на свобдоа след 7 месеца в ареста, но само ако плати гаранцията си в срок. 

Прокуратурата ще протестира, защото настоява тя да остане в ареста. Авокатите й пък ще обжалват, защото тя не може да си позволи толкова висока гаранция, предаде БНТ. 

КПКОНПИ отнема незаконно имущество за 53 млн. лв. от хора на Васил Божков, Миню Стайков, Бирмите и др.

Съдът прие, че е налице обосновано предположение за извършените от Динева престъпления, в които тя е обвинена, но смята, че ако бъде удължено още задържането й под стража, това би било необоснована репресия спрямо нея.

Обвинението твърди, че Динева, заедно с Божков и други лица са били в организирана престъпна група, която е извършвала редица престъпления - незаконна търговия с културни ценности, укриване на данъци, финансови престъпления и др. подобни.

Коментари

  1. 2020.09.29 | 13:53
    а за стачки божков пари има явно не му трябва на свобода каквото е правила правила пито платено там дето е божков жени за 750 000 колкото щеш че даже има и за по 100 лева
  2. 2020.09.29 | 12:24
    РАДЕВ КОЛКО ПАРИ ИМА ДА СИ ПЛАТИ ГАРАНЦИЯТА И ТОЙ ПРЕДВАРИТЕЛНО ?
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Съд и прокуратура

още

Анкета

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Избрано от Интернет