Съдът решава дали да освободи жената на Васил Божков

Специализираният съд решава дали да пусне на свобода жената на Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от - Елена Динева.

В петък, прокуратурата прецизира обвиненията срещу нея. Разследващите смятат, че Динева е била част от организираната престъпна група, която се е занимавала с рекет, изнудване, подкуп, длъжностно престъпление, закани за убийство и изнасилвания.

В групата са още девет души. Сред тях - бившата секретарка на Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от - Йоана Чолакова и бившият председател на Комисията по хазарта - Александър ГеоргиевАлександър ГеоргиевАлександър Георгиев e роден през 1971 г. Има висше юридическо образование от СУ "Св. Климент.

Промениха обвинението на жената до Божков

Коментари

  1. 2020.09.29 | 08:25
    Докато тези комунистически фамилии....Божкови.....Арабаджиеви...Стайкови....Гергови ....Баневи...грабили от държавата деситилиетия не се махнат България няма да се оправи никога!
  2. 2020.09.29 | 07:48
    Това на снимката ми прилича на Божков с перука ;)
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Съд и прокуратура

още

Анкета

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Избрано от Интернет