Изнасилвачът таксиджия остава в ареста (видео)

  • 20 април 2012 10:41

  • 2725
  • 2
Изнасилвачът таксиджия остава в ареста (видео)
©

Таксиметровият шофьор, който беше задържан за изнасилване и побой остава в ареста. Това реши Софийският градски съд. Решението е окончателно и не подлежи на обжалване, предаде репортер на novini.bg.

По време на заседанието Ангел Николов се оплака, че нито е имал телефон, нито фонокарта, за да може да си наеме адвокат.
„Не съм виновен, не съм я изнасилил“, каза пред съда таксиджията, който има зад гърба си общо 4 присъди. Последната е от началото на тази година. На 4 януари Антел Николов е бил осъден условно за разпространение на наркотици.

Според прокурора по делото това е основание таксиджията да бъде оставен в ареста, тъй като има опасност да извърши ново престъпление. Според служебният защитник на Николов обаче жертвата и предполагаемият й насилник са се познавали отдавна. Преди изнасилването двамата са били в столично заведение, но нито един от персонала не е бил разпитан. Освен това в телефона на Николов има запазени СМС-и от жертвата, които доказват, че тя е познавала отдавна насилника си.

Според заключенията на медицинската експертиза обаче момичето има охлузвания по мишниците и бедрата, които доказват насилствен полов акт. Освен това рецепционистката на хотела Силвия Георгиева е свидетелствала, че е видяла Николов да нанася няколко удара лицето на момичето.

Последвайте канала на

Novini.bg
2725 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ухгих

2014.10.09 | 14:51

2
НЕЗНАМ ЗА КАКВО ИЗНАСИЛВАНЕ ИДЕ РЕЧ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ 4Е НА КАДРИТЕ ОТ ХОТЕЛА ЯСНО СЕ ВИЖДА КАК ВЛИЗАТ ЗАЕДНО ,ЖЕНАТА МУ СЕ УСМИХВА И СИ НОСЯТ НЕЩО ЗА ПИЕНЕ.ИСТИНАТА Е 4Е ПОНЕЖЕ НЕ МОЖАХА ДА МУ ДАДАТ ПРИСЪДА ЗА НАРКОТИЦИТЕ СЕГА ЩЕ ГО НАГЛАСЯТ С ИЗНАСИЛВАНЕТО.
4234

2014.10.09 | 14:51

1
При такива доказателства и такова минало бих му лепна от 6 до 12 год. ако закона позволява бих му сложил и 20 год. Някой ще попитат защо съм толкова строг? Защото при лека присъда нищо не го спира да повтори тези глупости, абсолютно нищо, даже го насърчават,че ще се отърве леко и следващия път.При 20 год. затвор след като излезе дори муха няма да убие, защо ще попитате пак. Защото никой не иска да загуби още 1/3 от живота си, дори и за 1 милион, 10 милиона етц...аз не бих изгубил 20 год. от живота си дори за 100 милиона, защо ли, сумата е наистина добра, защото веднъж се живее няма да пропилея 20 год. в стая 4 на 4 заради нищо.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини