Оставиха в ареста биячите на полицаите в Кюстендил

  • 20 юли 2020 18:14

  • 603
  • 3
Оставиха в ареста биячите на полицаите в Кюстендил
© Pixabay

Нападателите на полицаите в Кюстендил остават в ареста, съобщиха от прокуратурата.

Припомняме, че екшънът се разигра по време на проверка в квартал „Изток”. При претърсване и изземване в имот, служителите на реда, придружавани от служебно куче, били нападнати от неговите обитатели с брадва, нож и метална тръба от двама мъже. На един от полицаите били причинени наранявания по главата, другият получил порязвания на ръката.

Показаха жестоко пребитите полицаи в ромската махала на Кюстендил

Третият служител бил удрян по главата. Агресивните мъже няколкократно са посегнали и на полицейското куче. Освен това викали, обиждали, размахвали нож и отправяли закани спрямо органите на реда при изпълнение на служебните им задължения. На място пристигнали още служители на МВР.

Пострадалите полицаи били транспортирани до лечебно заведение, където им била оказана медицинска помощ. При извършеното претърсване и изземване в имота, собственост на единия от нападателите, са били установени високорискови наркотични вещества в големи количества.

Работата по случая продължава.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
603 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
El toro de la Vega

2020.07.20 | 22:37

3
Policaite mojeha da gi ubiqt na mqsto, tova e napadenie sreshtu policiqta!Sega pone gi hvarlete za dalgo v zatvora!
Росен тодоров

2020.07.20 | 21:04

2
Какво ви става бе хора . Нападнал полицай - лесно е 10 г на топло . Но 10 години лежащи. За 2- 3 години ще се реши проблема .
Х. Илиев

2020.07.20 | 18:47

1
Полицията олицетворява държавата! Всяко посегателство срещу държавата - минимум 10г.затвор!! Съответно, престъпление извършено от държавен служител - минимум 10г.затвор!!

Добави коментар

Водещи новини