Върнаха в ареста дрогирания шофьор, прегазил два пъти жена в Самоков

  • 22 юни 2020 15:05

  • 1679
  • 5
© Булфото (архив)

Тричленен състав на Окръжен съд – София с председател Пламен Петков и членове Недялка Николова и Анелия Игнатова отмени определение на Районен съд – Самоков и разпореди задържане под стража на Виктор Делигълъбов, предаде репортер на Novini.bg.

Припомняме, той е обвинен за причиняване на телесна повреда при пътно-транспортно произшествие след употреба на наркотични вещества. Според обвинението на 12 юни 2020 той прегазва 49-годишна жена с джипа си в Самоков, като минава през нея два пъти и впоследствие твърди, че не е разбрал, че я е прегазил. Пострадалата е в болница в тежко състояние.

Пуснаха от ареста шофьора, прегазил жена в Самоков

Според окръжните магистрати има достатъчно доказателства в подкрепа на обоснованото предположение, че именно Делигълъбов е извършил престъплението, в което е обвинен. Впоследствие пък е напуснал местопроизшествието и не е оказал помощ на пострадалата. Освен това лицето не за първи път шофира след употреба на наркотици. Често пребибава и в Нидерландия, но няма регистрация на адрес там, стана ясно в съда.

Има реална опасност Делигълъбов да се укрие, прецениха магистратите. Лицето бе задържано преди излизане от съдебната зала. Определението на съда е окончателно и не подлежи на обжалване и протест.

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1679 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
разочорование

2020.06.22 | 18:09

5
Тоя боклук трябва още от сега да го сложат в затвора докаято мине делото. Там ще го обработят и халката му ще стане като хралупа за катерици. Майка му трябва да му изпрати червило, лак и грим.
възмутените

2020.06.22 | 17:58

4
Убиеца не трябва да излиза от затвора докато е жив, те го връщат обратно. Сигурно делото е предрешено.
Stamatis

2020.06.22 | 16:44

3
Добре, че се вдигна шум по медиите, че иначе щяха да го пуснат с гаранция и после иди, че го гони!

2020.06.22 | 15:49

2
Баси путьото е този !! Вкарайте го в дрънголника, да му се порадват малко ...

2020.06.22 | 15:44

1
КАК ВИ ДАВАТ КНИЖКИ НАПРАВО НЕ ЗНАМ???НЕНОРМАЛНИ ЛИ СА ДА ДАВАТ КНИЖКИ НА ТАКИВА ХРОНИЧНИ НЕМОЖАЧИ?ЕДНО ВРЕМЕ ШОФЬОР ЗВУЧЕШЕ ГОДО ТОЧНО ЗАРАДИ ОТГОВОРНОСТИТЕ ,КОИТО ИМАШ КАТО ТАКЪВ?А НЕ ДА НАДУВАТЕ МУЗИКАТА И ДА НЕ ЧУВАТЕ НИЩО НАОКОЛО.

Добави коментар

Водещи новини