16 години затвор за жестоко убийство в Пловдив

  • 11 юни 2020 14:37

  • 945
  • 1
16 години затвор за жестоко убийство в Пловдив
© Pixabay

16 години  затвор при строг режим получи пловдивчанинът Михаил Чинов, който преди 5 години жестоко уби и ограби 79-годишна жена в квартал "Кючук Париж" в града. Присъдата е обща за двете престъпления, съобщават от пресцентъра на Окръжен съд-Пловдив. 

Убиецът е бил под силното въздействие на наркотичен глад и влязъл да краде пари, за да си набави дрога. 

Убийство на жена разтърси бургаския кв. "Братя Миладинови"

Делото премина по реда на съкратеното производство, а присъдата не е окончателна и подлежи на протест и обжалване. 

За периода от 14 май след отменянето на извънредното положение до днес в Пловдивския окръжен съд са произнесени 13 присъди и са одобрени 22 споразумения, сключени между прокуратурата и подсъдимите по различни наказателни дела. За същия период на миналата 2019 г. броят им е бил наполовина - 6 присъди и 13 споразумения. 

Последвайте канала на

Novini.bg
945 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Леле

2020.06.15 | 00:20

1
Много е трудно да се спрат лайна като хероин и метамфетамин и вместо да вървим след събитията не можеше ли принудително лечение със съд? Съмнявам се, че същия не е регистриран многобройно за кражби и наркотици, така че вместо да се стига до убийство можеше да се лекува принудително. Хора учете се от щатите, там са вече наясно какво трябва да се прави. Наркотици ще има и млади способни хора ще попадат в плен. Помогнете им, утре може да е моето или вашите деца

Добави коментар

Водещи новини