Любовници набирали жени за масаж с хепиенд

  • 10 юни 2020 13:07

  • 3489
  • 1
Любовници набирали жени за масаж с хепиенд
© Pixabay

Районна прокуратура-Пловдив наблюдава досъдебно производство за това, че през юни в Пловдив, са набирани отделни лица - жени, с цел да бъдат използвани за развратни действия, независимо от съгласието им, като деянието е извършено чрез обещание, даване и получаване на парични средства, съобщиха от прокуратурата.

При проведена Специализирана полицейска операция по линия на противодействие на престъпленията, свързани със склоняване към проституция и държане на огнестрелни оръжия, служители на отдел „Криминална полиция“ към ОД на МВР-Пловдив са задържали, на 9 юни за срок от 24 часа по Закона за МВР - 39-годишен мъж и жена на 32 г.

Акцията е проведена на територията на гр. Пловдив и село Брестовица, област Пловдив. Установено е, че мъжът и жената живеели на съпружески начала. Те наемали жени за сексуални услуги, като публикували обяви в интернет със съдържание, че търсят масажистки за „хепиенд масажи“.

Установено е, че за тях са работили четири жени, на възраст от 20 до 30 г. Те предлагали сексуални услуги в т.нар. салони за масаж, които се намирали в приземни входове на жилищни сгради.

Студиата били с отделни входове, за да се гарантира анонимността на посетителите.

Тарифата, според сексуалната услуга, варирала от 60 лв. до 100 лв. От тях жените получавали половината. 
 

Служителите на отдел „Криминална полиция“  съвместно с екип на Специализираните полицейски сили при ОД на МВР-Пловдив са извършили претърсвания на пет адреса във връзка с досъдебното производство.

Иззети са сексуални  атрибути, пистолет със заличени номера, боеприпаси, разписки за плащания, мобилни телефони и други.

По делото се извършват процесуално-следствени действия.

 

Проституцията процъфтя в Черна гора

Последвайте канала на

Novini.bg
3489 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2020.06.10 | 13:34

1
Тези направо са "съсипали" държавата с масажи и хепиендове, а Черепа, Цветан Василев и Елена Йончева ще бъдат осъдени следващото хилядолетие, но по-вероятно никога.

Добави коментар

Водещи новини