Христо Монов: Как може Данаил Кирилов да приема в кабинета си един освободен убиец?

  • 04 юни 2020 07:52

  • 1342
  • 7
Христо Монов:  Как може Данаил Кирилов да приема в кабинета си един освободен убиец?
© Кадър - Нова телевизия

Говорим за много тежка социопатия. Когато му изнася признава за убийството на сина ми, за да бъде освободен, когато не - отрича. Виждам пъклен план с приятелите му от Хелзинкския комитет да водят дела и да злепоставят държавата. Няма нови кадри. Това заяви в ефира на Нова телевизия Христо Монов, бащата на убития от Джок Полфрийман Андрей Монов.

По думите му в папките на делото може да се види, че няма нападнати роми. "В записите се вижда как един човек, който носи яке с две лица, който носи два панталона и се разхожда с нож и отвертка в джоба, напада една компания, в която е и моят син. Той излиза последен от подлеза, защото е останал малко повече в заведението, в което са били", каза още Монов.

Полфрийман иска ново дело за убийството на Андрей Монов, бащата на загиналия отговори

"Съдиите Калпакчиев, Иванова и Магдалинчева нямат място в съдебната система, защото те не вземат решения по закон, а заради своите зависимости", отсече още той.

"Как може Данаил КириловДанаил КириловДанаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 г. в Димитровград. Висшето си образование получава в СУ "Св. да приема в кабинета си един освободен убиец. Искам да знам какво научи г-н Кирилов от него за затворите у нас, което не е знаел. Това ми е интересно.

Нека да бъде възобновено делото, този път да получи доживотна присъда, защото с цялото му поведение в затвора и след него показва, че пак ще убие.

Няма да напусне България, защото в неговата държава той е никой", отсече Христо Монов.

Припомняме, че австралиецът беше осъден на 20 г. затвор за убийството на студента Андрей Монов при конфликт в центъра на София на 28 декември 2007 г. Той бе освободен предсрочно.

Последвайте канала на

Novini.bg
1342 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2020.06.04 | 12:22

7
В случая Христо Монов е прав. Не може един министър на правосъдието да приема един доказан и освободен от затвора убиец, националността в случая няма значение. Това е удар по правителството и по съдебната система. Това, че го е приел, означава,че е съгласен с тезата на убиеца. С терористи никой не преговаря, по явен начин, още повече министър.
Пипи

2020.06.04 | 10:33

6
ДО Грейс, време е да напуснеш България, за да продължиш да живееш без съмнения. Иди някъде в друга страна, работи 5 години със спазване на правата ти и почти няма да има време да четеш новини, камо ли да вземаш отношение и се отречи от България. Така ще намериш покой и ще си в съгласие със света. В останалия свят няма несправедливости, няма крадци/те затова там живеят под мостовете, защото са честни/Послушай и ще спечелиш само радост и никкви ограничения!
Българин !

2020.06.04 | 09:08

4
Този убиец го използват на митингите против Бойко и Валери Симеонов,нямам думи!!! Българино,българино.....?
Грейс

2020.06.04 | 09:16

5
Моля, моля ако всички българи са като Вас аз се отказвам да се идентифицира като такава.

2020.06.04 | 08:30

1
Монов не да злепоставят държавата ,а да се търси сметка за манипулацията на доказателствените материали за убийството ,защото тия ултраси щяха до го довършат,ако не беше се защитил
Грейс

2020.06.04 | 08:49

3
Брей голям защитник на българо убиеца сте! Сигурно сте били свидетел на случката. Или сте от Б Х К, а?
Няма такава държава!

2020.06.04 | 08:44

2
В СИК-аджийските държави е така, а посветени споделят ,че Ръбъла е намерен по обява на една автобусна спирка,както и останалите слуги на Зеленчука. Какво можеш да очакваш от такива люде!?

Добави коментар

Водещи новини