Излязъл от затвора преди месец влиза в ареста за блудство

  • 20 март 2020 14:33

  • 1405
  • 2
Излязъл от затвора преди месец влиза в ареста за блудство
© Pexels

Искането на Районната прокуратура във Варна да бъде взета мярка за неотклонение „Задържане под стража“ на Веселин М. е било уважено днес, 20 март, от състав на Варненския районен съд, съобщиха от пресцентъра на съда. 

29-годишният мъж е бил привлечен към наказателна отговорност за извършено блудство – престъпление по член 150, ал. 1 от НК, което се наказва с лишаване от свобода от 2 до 8 години.

Мъж блудства с момиченце на 9 години в шуменско село

29-годишният Веселин забелязал в района на болницата „Света Анна“ момиче, което отключило вратата на вход. Той успял да влезе с непознатото момиче във входа, настигнал го в гръб и извършил действия с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление чрез употреба на сила.

Пострадалата започнала да вика. „Видях те и ще те разпозная“, казала жертвата, при което мъжът хукнал да бяга. На виковете й се отзовали живеещи във входа, които успели да настигнат насилника и да го задържат, като повикали полиция.

Повдигнаха обвинение на адвокат от Търговище за блудство с малолетни

След задържането му се оказало, че Веселин е излязъл от затвора на 19 февруари тази година, където е изтърпял поредната си ефективна присъда от 2 години и 8 месеца за унищожаване и повреждане на лек автомобил. Справката му за съдимост е 17 листа, уточняват от Районната прокуратура във Варна.

Определението на Варненския районен съд, с което е взета мярка за неотклонение „Задържане под стража“ на насилника, подлежи на обжалване пред Варненския окръжен съд.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1405 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2020.03.20 | 15:40

2
Фалшива новина. Не показвате лицето на мангала сякаш призраци изнасилват жени. Да ви е а майката, джурналя. Част от проблема сте, щом прикривате рецидивисти.
Вашето име

2020.03.20 | 15:37

1
Какви 17 листа, бе! 17 години да му дават стартовк на тоя, даже никога да не излиза.

Добави коментар

Водещи новини