Еврейска организация в България оцени действията на Гешев срещу антисемитизма

Централният израилтянски духовен съвет /ЦИДС/ Религиозната общност на евреите в Република България изпрати писмо до главния прокурор Иван Гешев, в което оценява високо предприетите действия срещу антисемитизма и езика на омразата в нашето общество, както и наложената забрана на дейността на „Български национален съюз – Еделвайс“ (БНС – Еделвайс).

„Високо ценим Вашите усилия и ефективността на действията Ви за гарантиране на демокрацията в Република България и за защита правата и свободите на гражданите“, се казва още в писмото от Религиозната общност на евреите в Република България до главния прокурор.

България и още 34 държави ще се борят заедно с всички форми на расизъм и дискриминация

На 10.02.2020 г. Софийската градска прокуратура (СГП) внесе в Софийския градски съд (СГС) искова молба за прекратяване регистрацията на „Български национален съюз Еделвайс“ (БНС-Еделвайс), по разпоредена от главния прокурор на Република България Иван Гешев проверка по реда на гражданско-съдебния надзор за законосъобразност на дейността на сдружение с нестопанска цел.

Коментари

 1. 2020.02.14 | 11:47

  Браво на Еврейката държава оценяват усилията на Гешев за унищожаването на Мафията и болшевишкотерористичните организации.

 2. 2020.02.14 | 10:18

  ОЦЕНКА дава само и единствено българския народ..Аз пиша на Гешев СЛАБ 2...защото се влия от еврейски ционистки организации които мразят силно белия човек и белия европеец..Това е все едно убийците на народа ти да ти дават положителна оценка..

 3. 2020.02.14 | 09:47

  Оставете еврейската, американската, арменската ,турската дори и българската организации които дават оценка .Оценка искайте от Българския народ,

 4. 2020.02.14 | 09:40

  корупцията като начин на мислене

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Съд и прокуратура

още

Анкета

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Избрано от Интернет