Изправят пред Темида момчето, убило Андреа от Галиче

Съдът гледа мярката за неотклонение на 17-годишното момче, което беше задържано за жестокото убийство в Галиче.

Младежът вече направи пълни самопризнания. Случаят предизвика протест и сериозно напрежение във врачанското село. Хората настояват за наказания и ревизия на закона.

От ГЕРБ обявиха, че ще предложат промени в Наказателния кодекс. Идеята е възрастта да не е условие за намаляване на присъдата,  при толкова тежки престъпления.

Искат доживотен затвор за касапина от Галиче

NOVINI.BG припомня, че на 11.02. 2020 г. беше намерено безжизненото тяло на 18-годишната Андреа. Момичето бе открито с прерязано гърло в двора на бащината ѝ къща в село Галиче. По-късно се разбра, че освен заклана тя е била и изнасилена и душена. За зверското престъпление призна 17-годишният Аксел. Непълнолетният описал подробно как е влязъл в къщата през прозорец на приземен етаж, как пребил Андреа и как я умъртвил. Младежът е откраднал 300 лв. от Андреа.  Главният прокурор Иван Гешев и вътрешният министър Младен Маринов посетиха селото. Вчера, 14.01.2020 година, бащата на момичето заяви, че нямаме държава и иска промени в НК. Цялото село присъства на погребението ѝ.

Бащата на убитата Андреа: Нямаме държава!

Коментари

 1. 2020.01.20 | 17:03

  Да не би да няма българи убиици-има и много добри цигани,както и много лоши българи.Какво е това отношение към всички цигани?

 2. 2020.01.15 | 08:23

  момчето е мръсен гаден циганин което е изнасилил и заклал клетото момиче.

 3. 2020.01.15 | 08:15

  гешев, прокорори , съдии , вие деца нямате ли , дано вашите деца също ги заколят и насилят за да усетите какво е , уроди ваща мама

 4. 2020.01.15 | 07:25

  Не купувайте от цигани.Не ги вземайте на работа.Не им продавайте къщи и не ги пускайте под наем.Смърт за мангалската сган

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Съд и прокуратура

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет