Металурзите от ОЦК-Кърджали масово подават искове в съда

  • 28 март 2012 18:35

  • 603
  • 0
Металурзите от ОЦК-Кърджали масово подават искове в съда
©

Около 400 металурзи от ОЦК-Кърджали получиха извлечения за дължимите от работодателя трудови възнаграждения и подадоха искове в съда.

В тридневен срок се очаква работниците да получат изпълнителни листове за запор на имуществото на собственика Валентин Захариев, съобщава синдикалистът Белю Стайков.

Продължава и протестът на работниците и служителите от завода. Той включва блокада на пътя за Хасково за 1 час от 9,30 до 10,30. Градоначалникът инж. Хасан Азис е парафирал разрешително за протестни действия в рамките на 10 работни дни.
 
Посещението на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в ОЦК не допринесе за спадане на напрежението. Металурзите са разочаровани, че проблемът със заплати остава висящ и се отлага за неопределено време. „Не сме доволни от посещението на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Искаме да си получим изработените с труда ни заплати. Докато това не стане, ще продължим протестите”, коментира още Стайков.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
603 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини