Прокуратурата подхваща мистериозната смърт на 25-годишния Марин Георгиев

Районна прокуратура – Раднево наблюдава досъдебно производство за установяване на причините за смъртта на М.Г., на 25 г., съобщиха от пресцентъра на Прокуратурата. 

До момента е установено, че на 4 октомври 2019 г. служител на Държавна психиатрична болница „Д-р. Георги Кисьов“, гр.Раднево, обл. Стара Загора, е открил в двора на здравното заведение труп на лице от мъжки пол.

При извършения оглед на място е установено, че трупът е мумифицирал, като по него няма видими улики за насилствена смърт. Впоследствие е установена и самоличността на мъжа - М. Г. на 25 г., който през май 2019 г. е бил настанен на задължително лечение в болницата в гр.Раднево. На 23. 07. 2019 г., в РУ на МВР – Раднево, е бил подаден сигнал за това, че М.Г. е избягал от болницата, като са били извършените издирвателни мероприятия, но той не е бил открит.

По досъдебното производство е назначена съдебно-медицинска експертиза, която ще даде заключение за причината за смъртта. Към момента няма данни за извършени насилствени действия спрямо М.Г. По делото се извършват активни процесуално-следствени действия под ръководството на Районна прокуратура-Раднево.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Съд и прокуратура

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет